Hewlett-Packard - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A HP, azaz a Hewlett-Packard története

Közzétette itt Hewlett-Packard ·
Tags: hpnyomtatóHewlettPackard
Amikor a nyomtatókról van szó, ki ne gondolna egyből a közkedvelt HP modellekre? A cég a világ egyik legismertebbje, ugyanis a jó minőségű és felhasználóbarát készülékeinek köszönhetően egyre nagyobb hírnévre tesz szert. A vállalkozás Bill Hewlett és Dave Packard nevéhez köthető, akik 1934-ben végezték el a villamosmérnök kart a híres Stanford Egyetemen.hp nyomtató
Mint minden sikertörténet esetében, most is egy kezdetleges, nehezen induló folyamatot lehet megemlíteni, ami szépen, lassan kivirágzott. Tudta, hogy a két mérnök pályafutása egy garázsban indult? Szintén érdekes tény, hogy a cég nevét egy pénzérme feldobásával döntötték el, ugyanis a Hewlett-Packard és a Packard-Hewlett opciók között kellett dönteni.
Nyilvános részvénytársasággá 1957-ben vált a cég, aminek a történelmében különféle projektek kialakítása kezdődött. Tehát, a HP márka nemcsak a nyomtatókhoz fűződik, hanem különféle szoftverekhez, hálózati hardverekhez és számítástechnikai eszközökhöz is. Bizonyára a nyomtatók után a laptopokra asszociálnak a legtöbben, amikor a HP márkát hallják.
Szintén érdekes infó, hogy a vállalkozás különféle sportegyesületeket is támogatott. Itt megemlítendő a Forma 1-es BMW Williams csapata, majd néhány évre rá pedig a Renault F1.
Tehát, amikor a HP nyomtatók között válogatunk, érdemes elgondolkodni azon, hogy mennyi munka és kihívás várta a két fiatal egyetemistát, miután elvégezték a villamosmérnöki kart és egy garázsban indították el a mára világhírűvé vált céget.
Amit a Hewlett-Packard cégről tudni érdemes

Közzétette itt Hewlett-Packard ·
Tags: HewlettPackardhpnyomtatófénymásoló
A világmárkáknak az ismerete nagyon fontos, hiszen nagyon sok embernek van egy-egy preferált márkája és azokat keresi a polcokon. Azonban sokszor téves kép alakul ki az emberek körében egy-egy márkáról, valamint nem biztos, hogy ha egy márka jó például telefonok gyártásában, akkor jó nyomtatók gyártásában is. Mi éppen ezért szeretnénk az olvasóinknak bemutatni egy olyan világmárkát, amely már rendelkezik elég szép múlttal, illetve az egyik legismertebb, ha nyomtatóról van szó.
Hewlett-Packard logoEz nem más, mint a Hewlett-Packard, vagy az ismertebb, rövidebb nevén, HP. A céget 1939-ben alapították, Kaliforniában, illetve azon belül Palo Alto-ban, továbbá ugyanitt található a székhelye is. A vezetők közül mindenképpen ki kell emelnünk két embert, Bill Hewlett-et és David Packard-ot, akiknek a vezetékneveiből lett megalkotva a cégnek a neve.
 Az iparágat tekintve, számítógép rendszerek, perifériák, szoftverek, IT területeken mozognak, természetesen elég sikeresen. 2011-es adatok szerint az árbevételük 127,24 milliárd dollár volt, valamint ebben az évben több, mint 349 ezer alkalmazottat foglalkoztattak. Korunkban úgy tekintenek rá, mint a világ egyik, ha nem a legnagyobb IT vállalata, amely egyébként a nyomtatóiról és az asztali számítógépjeiről lett híres.
Ez a cég jó példa minden álmodozó számára, hiszen ki gondolta volna annak idején, hogy mindössze 538 dollár befektetéssel, egy garázsból induló cég, akinek a tulajdonosai egy pénzérmével döntötték el a cég nevét, később a világ egyik legismertebb márkája lesz. Továbbá a HP-t a Szilícium-Völgy alapítójaként is nyugodtan emlegethetjük.Felhők
hibásnyomtató anyag digitális profi led elhelyezése 3Dnyomtató képolvasó Irodatechnika írószer fénymásolás probléma Epson nyomtatótípusok és megoldások beszorult Samsung ofszetnyomtatás újrahasznosítás lednyomtató etikettnyomtatók bádognyomtatás 3d canon kellékanyagok feliratozógépek ricoh szerviz festékkazetta lézeresnyomtató tintapatron wi beállítás kisgép minőség toner periféria gyorsfűzők kamera bélyegzők nyomtatóbeállítás hp tonerkazetta nyomtatás golyóstoll klippes újrahasznosított irodaszer stressz nyomtatóhiba reklámajándék zsebszámológépek tintapatronok irodafelszerelés 3Dnyomtatás nyomtatók mappák Hewlett javítás sharp kellék elromlott nyomtatószerviz irodai irodaszerek gyerekeknek teszt lézernyomtató duplex tintasugarasnyomtató nyomtató vezeték mobilnyomtatás fénymásolópapír Pelikan üzleti irodatechnika lézertonerek 3D papíráru litográfia plotter lézer rajzgép fax tanácsok kutatás papír síknyomtatás árazógépek HP fi tisztítása dokumentumkezelés officejet nyomtatási sebesség lézersugaras hálózati toll nyomtatójavítás másológép papíradagolás tulajdonságok otthoni patron eco WorkForce Lanier brother hőnyomtató reklámanyag iratmegsemmisítő papírelakadás tintasugaras helyválasztás Canon színrendszer tinta mátrixnyomtató iratrendezés Packard ipari CMYK vágógép töltőtoll nyomtatókazetta monitorszűrő egér billentyűzet iroda szkenner multifunkciós fénymásoló optika másolópapír Pro kellékanyag vásárlás lexmark hibamegállapítás javítószerviz szétverés tipográfia színtartomány nyomtatószeriz Brother nyomtatópapír nélküli minolta minőségipapír szkennelő felújítás anyagbeszerzés használata hibák epson mátrix konica Konica hibajelzés irodaberendezés nyomató Nyomtatás Tintasugaras
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz