Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Mi a teendő a régi fénymásolóval, nyomtatóval

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Irodatechnika ·
A technológia rohamos fejlődőse miatt hamar azon veszi magát észre az ember, hogy a pár éve vásárolt táblagép, mobiltelefon laptop vagy épp fénymásoló igencsak az idejét múlta.
fénymásoló nyomtatóAz a fénymásoló vagy nyomtató, ami például 2016 elején az egyik legjobbnak mondható, megeshet, hogy 2017 végére már nem jelent többet egy lejárt darabnál, amire már nem sok mindenkinek van szüksége.
Ilyenkor sokan a csere mellett döntenek, kiszemelve azt a modern gépet, ami aztán pár év múlva ismét erre a sorsra jut.
Felmerül hát a kérdés, hogy mi lesz a régi szerkezettel, hova kerül a régi fénymásoló vagy nyomtató és mi a helyes választás ilyenkor?
Ha például ezek a berendezések még igen jól működnek, akkor azokat el lehet adni. Számos oldal foglalkozik a használt termékek forgalmazásával, ezért itt nyugodtan próbálkozni lehet. Abban az esetben, ha a kellék már nem működik és csak egyetlen alkatrész az ok, akkor azt el lehet adni alkatrésznek.
Ez is igen felkapott manapság és egyre többen élnek ezzel a lehetőséggel. Illetve a cserét számos nagyobb cég is elősegíti, akárcsak a Dell, Xerox és HP.
Ezeknek az oldalán megtekinthetőek azok az opciók, amikkel, ha új gépet vesz a vásárló, akkor valamennyivel olcsóbban jut hozzá az újhoz. Talán ez tűnik az egyik igenis megfontolandó lehetőségnek.



Vissza a tartalomhoz