Epson - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Nagy iroda, még nagyobb követelmények a nyomtatókat tekintve

Közzétette itt Epson ·
Tags: EpsonWorkForcePro
Teljesen egyértelmű, hogy egy nagy irodának egy igazán hatékony, gyors és strapabíró berendezésre van szüksége a nyomtatást tekintve. Ezért is döntenek sokan az Epson által gyártott WorkForce Pro mellett, amelyik teljes mértékben helyt tud állni. Epson WorkForce Pro
Ez a berendezés a nagyobb teljesítmény során is maximálisa helytáll, ezért a nagy forgalmú irodák egyértelmű eszköze lehet ez.
Legfontosabb kvalitása mindenképp az, hogy teljes mértékben környezettudatos. Aki emellett dönt, az maximális csökkenti környezetterhelését, hiszen akár 85%-kal alacsonyabb energiafogyasztásra képes a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest.
Ez a rendkívüli, tisztának is nevezett technológia nem ad ki ventilátorzajt, amikor nem nyomtat, és nem termel hőt és ózont. Az előnyöket tekintve érdemes megemlíteni az alacsony kiadásokat is.
Egyes elemzések igazolták, hogy ezzel a megfelelő nyomtatóval akár akár 50%-kal alacsonyabb lapköltséggel és alacsony fenntartási költséggel számolhat a tulajdonos.
Több év után pedig érződni is fog a különbség. Ennek a kvalitásnak köszönhetően a vállalkozás még több pénzt takaríthat meg. A kétoldalas nyomtatásnak és másolásnak köszönhetően ráadásul a papírt illetően is egyértelmű a költséghatékonyság.
Végzetül nem maradhat ki a gyors nyomtatás és szkennelés sem. Mindenképp érdemes tudni, hogy ez a berendezés az első oldal elkészülésének idejét mindössze hét másodpercre csökkentette, így a kisebb nyomtatási feladatokat rendkívül gyorsan elvégezheti. Teljesen világos, hogy a gyors és az egymenetes szkennelés még hatékonyabbá teszi a munkát.
Ismerje meg akciós termékünket!

Közzétette itt Epson ·
Tags: epsonnyomtatónyomtatáslézernyomtató
Az akció mindig megéri. Így van ez ebben a hónapban is. Havi akciós termékünk egy Epson Work Force Pro nyomtató most akár 105.000 Ft+áfáért. Az akció keretein belül a nyomtatóhoz most jár egy fekete XXL patron, beüzemelés, és ingyenes kiszállítás Budapest egész területén. Az Epson Work Force jellemzői a lényegesen alacsony költségek. Termékelőny. Ez lehet akár 50 %-kal alacsonyabb oldalköltség, összehasonlítva a versenytársak színes lézernyomtatóival.

Környezetbarát nyomtatóról van szó, azaz ez lehet akár 80 % - kal kevesebb áramfogyasztás is a versenytársak színes lézernyomtatóihoz viszonyítva. Nem utolsósorban időt takarít meg, az automatikus kétoldalas nyomtatással, szkenneléssel, másolással, faxolással.

A nyomtató üzleti célokra lett tervezve, szkennelési funkciók, LDAP címjegyzék-támogatással és PDL-emulációkkal. PrecisionCore-technológia jellemzi ezt a nyomtatót. Ez a technika jelenleg az Epson legkiválóbb nyomtatófej-technológiája. Akciós termékünk mint láthatja megannyi előnnyel bír, és kedvező áron vásárolható meg ebben a hónapban.

Ez az üzleti célokra tervezett nyomtató kiváló kiegészítője lehet irodájának, tovább bővítve a korszerű irodai berendezések tárházát. Vásárolja meg tőlünk most az Epson Work Force Pro nyomtatót kedvező áron, és biztosan jól jár!
Felhők
stressz 3D nyomtatási töltőtoll Nyomtatás elromlott tipográfia nyomtatótípusok lednyomtató iratrendezés Hewlett brother színtartomány gyorsfűzők Irodatechnika irodaszer szkennelő lézersugaras fénymásolás wi minőségipapír és nyomtatószeriz nyomtatópapír duplex másolópapír klippes irodatechnika kellékanyagok fénymásoló tintapatronok nyomtatóhiba multifunkciós hibák hp Konica fénymásolópapír Canon ricoh festékkazetta zsebszámológépek CMYK patron iroda nyomtató lézernyomtató vásárlás kellék konica fax szerviz iratmegsemmisítő 3Dnyomtatás monitorszűrő Pro anyagbeszerzés anyag kamera led irodai hibásnyomtató használata reklámajándék megoldások tonerkazetta plotter irodaszerek toner egér nyomató WorkForce hőnyomtató tanácsok officejet bádognyomtatás dokumentumkezelés kellékanyag üzleti etikettnyomtatók probléma nyomtatóbeállítás golyóstoll irodaberendezés nyomtatószerviz mátrixnyomtató Tintasugaras hálózati tisztítása teszt toll színrendszer fi javítószerviz vágógép epson nyomtatókazetta mappák mobilnyomtatás tintapatron billentyűzet síknyomtatás digitális Brother javítás újrahasznosítás árazógépek újrahasznosított optika kisgép papírelakadás nyomtatók beállítás nyomtatás reklámanyag 3Dnyomtató Epson lexmark sebesség lézer papír ofszetnyomtatás Lanier HP írószer tintasugarasnyomtató minőség vezeték nélküli canon lézeresnyomtató tintasugaras sharp hibajelzés feliratozógépek másológép ipari papíradagolás otthoni eco mátrix papíráru litográfia helyválasztás profi lézertonerek bélyegzők beszorult rajzgép felújítás hibamegállapítás periféria irodafelszerelés kutatás nyomtatójavítás 3d tinta elhelyezése gyerekeknek Samsung szkenner Packard minolta képolvasó Pelikan tulajdonságok szétverés
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz