Epson - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Nagy iroda, még nagyobb követelmények a nyomtatókat tekintve

Közzétette itt Epson ·
Tags: EpsonWorkForcePro
Teljesen egyértelmű, hogy egy nagy irodának egy igazán hatékony, gyors és strapabíró berendezésre van szüksége a nyomtatást tekintve. Ezért is döntenek sokan az Epson által gyártott WorkForce Pro mellett, amelyik teljes mértékben helyt tud állni. Epson WorkForce Pro
Ez a berendezés a nagyobb teljesítmény során is maximálisa helytáll, ezért a nagy forgalmú irodák egyértelmű eszköze lehet ez.
Legfontosabb kvalitása mindenképp az, hogy teljes mértékben környezettudatos. Aki emellett dönt, az maximális csökkenti környezetterhelését, hiszen akár 85%-kal alacsonyabb energiafogyasztásra képes a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest.
Ez a rendkívüli, tisztának is nevezett technológia nem ad ki ventilátorzajt, amikor nem nyomtat, és nem termel hőt és ózont. Az előnyöket tekintve érdemes megemlíteni az alacsony kiadásokat is.
Egyes elemzések igazolták, hogy ezzel a megfelelő nyomtatóval akár akár 50%-kal alacsonyabb lapköltséggel és alacsony fenntartási költséggel számolhat a tulajdonos.
Több év után pedig érződni is fog a különbség. Ennek a kvalitásnak köszönhetően a vállalkozás még több pénzt takaríthat meg. A kétoldalas nyomtatásnak és másolásnak köszönhetően ráadásul a papírt illetően is egyértelmű a költséghatékonyság.
Végzetül nem maradhat ki a gyors nyomtatás és szkennelés sem. Mindenképp érdemes tudni, hogy ez a berendezés az első oldal elkészülésének idejét mindössze hét másodpercre csökkentette, így a kisebb nyomtatási feladatokat rendkívül gyorsan elvégezheti. Teljesen világos, hogy a gyors és az egymenetes szkennelés még hatékonyabbá teszi a munkát.
Ismerje meg akciós termékünket!

Közzétette itt Epson ·
Tags: epsonnyomtatónyomtatáslézernyomtató
Az akció mindig megéri. Így van ez ebben a hónapban is. Havi akciós termékünk egy Epson Work Force Pro nyomtató most akár 105.000 Ft+áfáért. Az akció keretein belül a nyomtatóhoz most jár egy fekete XXL patron, beüzemelés, és ingyenes kiszállítás Budapest egész területén. Az Epson Work Force jellemzői a lényegesen alacsony költségek. Termékelőny. Ez lehet akár 50 %-kal alacsonyabb oldalköltség, összehasonlítva a versenytársak színes lézernyomtatóival.

Környezetbarát nyomtatóról van szó, azaz ez lehet akár 80 % - kal kevesebb áramfogyasztás is a versenytársak színes lézernyomtatóihoz viszonyítva. Nem utolsósorban időt takarít meg, az automatikus kétoldalas nyomtatással, szkenneléssel, másolással, faxolással.

A nyomtató üzleti célokra lett tervezve, szkennelési funkciók, LDAP címjegyzék-támogatással és PDL-emulációkkal. PrecisionCore-technológia jellemzi ezt a nyomtatót. Ez a technika jelenleg az Epson legkiválóbb nyomtatófej-technológiája. Akciós termékünk mint láthatja megannyi előnnyel bír, és kedvező áron vásárolható meg ebben a hónapban.

Ez az üzleti célokra tervezett nyomtató kiváló kiegészítője lehet irodájának, tovább bővítve a korszerű irodai berendezések tárházát. Vásárolja meg tőlünk most az Epson Work Force Pro nyomtatót kedvező áron, és biztosan jól jár!
Felhők
irodatechnika hőnyomtató periféria kellék javítás vásárlás lézertonerek hp szkenner egér és tipográfia újrahasznosított nyomtatójavítás javítószerviz mátrixnyomtató festékkazetta zsebszámológépek sharp irodaszerek Pelikan Lanier irodai nyomtatóbeállítás nélküli elromlott billentyűzet iratrendezés multifunkciós ricoh nyomtatóhiba tintasugaras stressz használata Epson gyorsfűzők mátrix 3Dnyomtató lézersugaras tinta HP brother iroda kutatás tintapatron tintapatronok hálózati litográfia hibásnyomtató epson fénymásolás digitális kisgép felújítás anyag fax ipari újrahasznosítás képolvasó probléma Packard minőségipapír iratmegsemmisítő színtartomány eco lézer monitorszűrő Pro üzleti nyomtató bélyegzők tanácsok ofszetnyomtatás nyomtatószerviz mappák klippes hibajelzés vágógép másolópapír CMYK otthoni Nyomtatás helyválasztás profi officejet kamera tintasugarasnyomtató feliratozógépek led beállítás tulajdonságok papírelakadás szétverés nyomtatók Irodatechnika etikettnyomtatók konica reklámanyag irodafelszerelés tonerkazetta mobilnyomtatás reklámajándék lézeresnyomtató lézernyomtató fi nyomató irodaszer nyomtatópapír árazógépek Hewlett 3Dnyomtatás hibák wi rajzgép lexmark 3d nyomtatási 3D bádognyomtatás nyomtatókazetta toner canon nyomtatótípusok irodaberendezés Brother plotter golyóstoll papíradagolás megoldások anyagbeszerzés optika síknyomtatás patron duplex másológép fénymásoló kellékanyagok vezeték sebesség Konica beszorult nyomtatás kellékanyag papíráru Samsung WorkForce hibamegállapítás teszt lednyomtató szerviz elhelyezése minolta töltőtoll fénymásolópapír írószer szkennelő Tintasugaras gyerekeknek nyomtatószeriz tisztítása papír dokumentumkezelés toll Canon színrendszer minőség
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz