Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Hogyan oldható a feszültség a nyomtatók szétverésével

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Nyomtatási tippek ·
Tags: stressznyomtatószétverés
Érdekes egy cím, az vitathatatlan, de számos kísérlet, teszt és vizsgálat igazolta, hogy ez valóban így van. Nyilvánvalóan a stressz és feszültség az irodai munka egyik velejárója, ami ellen bizony tenni kell.
szétvert nyomtatóNos, ez nem azt jelenti, hogy amikor az ember felhúzta magát, akkor kilép a kis irodájából és az idegességet a nyomtatón, fax gépen vagy épp a fénymásolón vezeti le.
A Wall Street Journal szerint egyre nagyobb szerepet kapnak ez a trend. De pontosan miről is van szó.
A lap arról számolt be, hogy léteznek bizonyos helyek, ahol az ember kicsit csökkentheti a stresszt úgy, hogy szétverhet egy nyomtatót.
Torontóban például ezt idegszobának nevezik, ahol 50 dollárért cserébe az ember kap 50 percet, hogy nekimenjek egy gépnek, amit aztán ripityára verhet.
Azok, akik ezt kipróbálták, arról számoltak be, hogy így le tudták vezetni azokat a dolgokat, amik mindig is idegesítették őket a munkahelyen, így a következő nap vagy épp hétfőn sokkal nyugisabban mentek vissza dolgozni. A cég, amelyik ezt a lehetőséget kínálja, heti szinten 15 nyomtatótól válik meg, és úgy tűnik, hogy a következő években még több gépre lesz szükségük, ugyanis nő a kereslet.



Vissza a tartalomhoz