Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Nyomtatóipar napjainkban

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Nyomtatás ·
Tags: dokumentumkezelésnyomtatásimegoldások
A dokumentumkezelési iparág nagyon erőre kapott. Ezen alapszik minden, minden vállalat életéhez hozzá tartozik a megfelelő dokumentumkezelés. A kutatócég pedig, azt jósolja, hogy az elkövetkező három évben közel 3 százalékkal növekszik a dokumentumkezelési piac és ezen belül az irodai szegmensben lesz a legnagyobb változás, mivel felhő és mobilnyomtatási megoldások egyre felkapottabbá válnak a vállalatoknál.

Az elkövetkező években fokozatosan kiszorulnak majd, a piaci versenyből az egy funkciós berendezések. Azok a vállalkozások is, amelyeknél ma még egyfunkciós nyomtatók működnek, rövid időn belül áttérnek majd a nyomtatásra, szkennelésre és faxolásra alkalmas nyomtatókra.

A színes gépek előretörése egyre látványosabb, azért az irodai feladatokra továbbra is inkább mono készülékeket használnak. Nem változik a formátumok népszerűségi rangsora sem. Az A4-es berendezések előnyben maradnak az A3-al szemben.

Ez részben az A4-es dokumentumok nagyobb elterjedtségének és az ezeket előállító készülékek kedvező fenntartási, üzemeltetési költségeinek tulajdonítható. A mobilnyomtatás és menedzselt nyomtatási szolgáltatások mindennapossá válnak a vállalatoknál.

Ez hozzásegíti a cégeket az üzleti folyamataik meggyorsításához az irodán kívüli munkavégzés biztosításával. Az utóbbi segítségével pedig a vállalatok költséghatékonyabban, versenyképesebben menedzselhetik a dokumentumkezeléssel járó feladatokat. Fontos oda figyelni a körülöttünk zajló változásokra.




Vissza a tartalomhoz