Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Az innovatív 3D nyomtató

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt 3D nyomtatás ·
Tags: nyomtató3dnyomtatás
Egyre gyakrabban lehet hallani a korszerű 3D nyomtatóról és a sikeréről. Ez egy olyan készülék, amely háromdimenziós tárgyakat alkot, digitálisan megtervezett modellekből.
Amikor nyomtatásra kerül a sor, akkor a gép elemzi ezen modell adatait, majd bizonyos anyagokból egymásra illeszkedő rétegeket készít. 3D nyomtatás
Az így kapott tárgy megegyezik a virtuális modellel. Szinte bármit képes elkészíteni, akármilyen formáról vagy alakról is legyen szó.
Ami az elkészítési időt illeti, ez függ a modelltől. Nyilvánvalóan az egyszerűbb formákat néhány perc alatt előállítja, azonban azzal is számolni kell, hogy akár több órába is beletelik a 3D nyomtatás.
Tehát, minél bonyolultabb a modell, annál több időbe telik a háromdimenziós tárgy kialakítása.
A Copytrio webáruházában ehhez a modern készülékhez is megtalálhatja a szükséges kellékanyagot, nagyon jó áron.
Akinek nincs ideje hosszú időn át járkálni néhány kiegészítőért, annak sokkal jobb opciót jelent a webáruházakban való keresgélés.
Néhány kattintással kiválaszthatja a fekete, fehér, vagy bármilyen más színű 3D nyomtató kellékanyagot, a rendelés pedig néhány napon belül lezajlik.
Egy ilyen kellékanyag nagyon jó hő-, olaj- és kopásálló tulajdonságokkal rendelkezik. Például nagyon jól elkészíthető belőle egy mobiltelefon tok, vagy akár a szerszámok markolata.
Páramentesített vákuumcsomagolás garantálja a termékek biztonságos tárolását és szállítását. A modern technológia folyamatosan újabb és újabb lehetőségeket nyit meg a nyomtatás terén is.



Vissza a tartalomhoz