Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Nyomtatók és extra funkciók

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Nyomtatás ·
Tags: wifinyomtatáshálózatiduplexmobilnyomtatás
Ha a nyomtatókról beszélünk, a legtöbben azt az alapfunkciót ismerik, ami a dokumentumok nyomtatását foglalja magában. A multifunkcionális berendezések esetén megemlítik még a fénymásolást és esetleg a szkennelést is, azonban egy modern nyomtató számos más tulajdonsággal is rendelkezik, amit be is fogunk mutatni.
nyomtató funkciók
1. Wi-Fi nyomtatási lehetőség: a vezeték nélküli nyomtató megkönnyíti a dolgunkat, hiszen nem kell a sok kábellel kínlódnunk, hogy több berendezést kössünk egyszerre a nyomtatóhoz. Csak egy kattintás és indul is a nyomtatás.

2. Hálózati nyomtatás: főleg az irodáknak ajánlott, mivel drágábbak, de sokkal jobban beválnak, ha például egy munkacsoport tagjaként szeretne nyomtatni. Egyszerre több feladatot is el tud végezni rajta.

3. Duplex nyomtatás: ha valaha kellett már kétoldalas nyomtatás végeznie, akkor jól tudja, hogy ez az opció igazi áldásnak számít, hiszen nem kell manuálisan megfordítani a lapokat, hanem másodpercek alatt automatikusan megtörténik a kétoldalas nyomtatás.
4. Automatic Document Feeder (ADF): automatikusan adagolja a dokumentumokat, és nem kell egyenként a nyomtatóba helyeznie az oldalakat.

5. Mobilnyomtatás: mint az a nevében is benne van, a mobilunkról nyomtathatók ki a különböző dokumentumok.
6. Nyomtatás fényképezőről: ehhez szükség van arra, hogy a gépünk rendelkezzen egy gyártók által beszerelt szoftverrel, ami annyiban könnyíti meg a dolgunkat, hogy egyenesen a fényképezőről nyomtathatjuk ki a legsikeresebb fényképeket.

7. Érintőképernyő üzemmód: sokkal egyszerűbb felhasználói felületet biztosít, ami által könnyen és gyorsabban végezheti el a nyomtatási folyamatokat.

8. Nyomtatás CD/DVD-re: bizonyos speciális nyomtatók rendelkeznek egy olyan különleges adagolóval, ahová befér egy CD vagy DVD, amire bármit kinyomtathat. Leginkább az esküvői felvételeknél szokták ezt használni.
A lista természetesen nem teljes, hiszen számos egyéb opció áll a modern nyomtatást kedvelők lehetőségére, ráadásul a technológia haladásával folyamatosan bővülnek az opciók.




Vissza a tartalomhoz