Ha elakad a papír - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ha elakad a papír

Közzétette itt Kellékanyagok ·
Tags: papírelakadásbeszorultpapír
A papírelakadás az egyik legkellemetlenebb probléma és az egyik leginkább zavaró gond a nyomtató felhasználónak, még akkor is, amikor szakemberről van szó.
nyomtató papírtálcaEzt még a legmodernebb berendezéseknél sem lehet elkerülni, ezért nem árt megismerni azokat a módszereket, amikkel javítani lehet a helyzeten.
Abban az esetben, ha gond van a nyomtató tálcával és ott akad el a papír, akkor érdemes kiszedni a beszorult papírt és még egyszer próbálkozni. Sok esetben ez megoldja a gondot.
Ha ez sem segít, megéri eltávolítani az összes ott lévő lapot és ismét elindítani az egész folyamatot. Sokszor a problémát az okozza, hogy a nyomtató tálca teljesen tele van. Ez tanácsos elkerülni.
Azt is figyelembe kell venni, hogy a nyomtatás után a másik tálca mindig megfelelően álljon, azonosulva a nyomtatott papír méretével.
Itt pedig érdemes megjegyezni, hogy sohasem szabad keverni a méreteket, mert az biztos elakadáshoz vezet.
Nem utolsó sorban pedig nem szabad elfelejteni, hogy sokszor az jelenti a bajt, hogy a papír nincs rendesen elhelyezve a papírtartóban.
Ennek a megoldása után valószínűleg nem akad el többet a papír. Végső esetben csakis a szerelő oldhatja meg a gondot, ha más megoldás nem akar sikerülni.Felhők
ipari hálózati fénymásolópapír ofszetnyomtatás vásárlás CMYK papírelakadás anyagbeszerzés teszt írószer billentyűzet WorkForce nyomtatószerviz zsebszámológépek síknyomtatás egér kellékanyag papír gyerekeknek tinta fi lézersugaras hp tisztítása mobilnyomtatás 3D árazógépek iroda Tintasugaras nyomtatótípusok fax epson felújítás kellékanyagok minolta nyomtatóbeállítás újrahasznosítás Epson javítószerviz Pro fénymásolás sharp használata kutatás nyomtatójavítás gyorsfűzők nélküli nyomtatókazetta kellék lézertonerek canon festékkazetta periféria mátrixnyomtató szkennelő nyomtatóhiba optika ricoh Konica képolvasó nyomtatószeriz nyomtatási rajzgép tintasugaras nyomtató Canon 3Dnyomtató szerviz Samsung lézernyomtató irodai irodaszer otthoni hőnyomtató lednyomtató 3d iratmegsemmisítő hibásnyomtató tonerkazetta bélyegzők szétverés beszorult Lanier anyag minőségipapír nyomtatópapír másológép Pelikan plotter másolópapír digitális nyomtatás nyomtatók stressz probléma duplex helyválasztás lexmark színrendszer hibajelzés iratrendezés bádognyomtatás monitorszűrő HP papíradagolás 3Dnyomtatás kamera tanácsok minőség töltőtoll tipográfia profi golyóstoll Hewlett papíráru mátrix brother és vágógép mappák lézer elhelyezése Irodatechnika patron elromlott irodafelszerelés irodaberendezés tintapatron eco tintasugarasnyomtató üzleti feliratozógépek wi klippes litográfia led javítás lézeresnyomtató nyomató hibamegállapítás toner multifunkciós dokumentumkezelés Nyomtatás megoldások fénymásoló toll officejet tintapatronok Brother kisgép reklámanyag irodatechnika etikettnyomtatók hibák konica irodaszerek sebesség reklámajándék tulajdonságok beállítás színtartomány vezeték szkenner Packard újrahasznosított
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz