Ha elakad a papír - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ha elakad a papír

Közzétette itt Kellékanyagok ·
Tags: papírelakadásbeszorultpapír
A papírelakadás az egyik legkellemetlenebb probléma és az egyik leginkább zavaró gond a nyomtató felhasználónak, még akkor is, amikor szakemberről van szó.
nyomtató papírtálcaEzt még a legmodernebb berendezéseknél sem lehet elkerülni, ezért nem árt megismerni azokat a módszereket, amikkel javítani lehet a helyzeten.
Abban az esetben, ha gond van a nyomtató tálcával és ott akad el a papír, akkor érdemes kiszedni a beszorult papírt és még egyszer próbálkozni. Sok esetben ez megoldja a gondot.
Ha ez sem segít, megéri eltávolítani az összes ott lévő lapot és ismét elindítani az egész folyamatot. Sokszor a problémát az okozza, hogy a nyomtató tálca teljesen tele van. Ez tanácsos elkerülni.
Azt is figyelembe kell venni, hogy a nyomtatás után a másik tálca mindig megfelelően álljon, azonosulva a nyomtatott papír méretével.
Itt pedig érdemes megjegyezni, hogy sohasem szabad keverni a méreteket, mert az biztos elakadáshoz vezet.
Nem utolsó sorban pedig nem szabad elfelejteni, hogy sokszor az jelenti a bajt, hogy a papír nincs rendesen elhelyezve a papírtartóban.
Ennek a megoldása után valószínűleg nem akad el többet a papír. Végső esetben csakis a szerelő oldhatja meg a gondot, ha más megoldás nem akar sikerülni.Felhők
Pelikan Hewlett lézernyomtató vezeték sebesség papíradagolás hálózati toll iratmegsemmisítő szkennelő etikettnyomtatók periféria officejet nyomtatójavítás tintapatron másológép mátrixnyomtató tanácsok teszt dokumentumkezelés canon fénymásolás és feliratozógépek használata kisgép kamera zsebszámológépek irodaszerek szkenner Irodatechnika plotter epson profi stressz 3D gyorsfűzők minőség felújítás tintapatronok üzleti Konica fénymásolópapír Packard újrahasznosított konica led hibamegállapítás gyerekeknek anyagbeszerzés tonerkazetta beszorult irodaszer hibásnyomtató Pro bádognyomtatás újrahasznosítás Epson síknyomtatás bélyegzők elhelyezése lézer fénymásoló mátrix tipográfia anyag digitális nyomtatók tinta toner elromlott otthoni reklámajándék 3Dnyomtató irodai tintasugaras ipari litográfia duplex kutatás WorkForce színrendszer nélküli irodaberendezés iratrendezés egér lézertonerek papírelakadás brother tulajdonságok kellékanyag nyomató szerviz nyomtatási Samsung kellék tisztítása billentyűzet probléma festékkazetta nyomtatás irodatechnika lednyomtató papír töltőtoll mobilnyomtatás minőségipapír wi beállítás színtartomány klippes optika Canon nyomtatótípusok nyomtatóbeállítás irodafelszerelés papíráru sharp patron tintasugarasnyomtató lexmark lézeresnyomtató árazógépek mappák írószer nyomtatópapír 3Dnyomtatás nyomtatókazetta eco fax golyóstoll javítás vásárlás fi képolvasó nyomtatószeriz helyválasztás megoldások iroda szétverés Tintasugaras javítószerviz nyomtatószerviz hőnyomtató hp hibajelzés rajzgép minolta Nyomtatás Lanier Brother reklámanyag 3d HP vágógép másolópapír monitorszűrő lézersugaras ofszetnyomtatás ricoh multifunkciós hibák CMYK nyomtató kellékanyagok nyomtatóhiba
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz