Ha elakad a papír - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ha elakad a papír

Közzétette itt Kellékanyagok ·
Tags: papírelakadásbeszorultpapír
A papírelakadás az egyik legkellemetlenebb probléma és az egyik leginkább zavaró gond a nyomtató felhasználónak, még akkor is, amikor szakemberről van szó.
nyomtató papírtálcaEzt még a legmodernebb berendezéseknél sem lehet elkerülni, ezért nem árt megismerni azokat a módszereket, amikkel javítani lehet a helyzeten.
Abban az esetben, ha gond van a nyomtató tálcával és ott akad el a papír, akkor érdemes kiszedni a beszorult papírt és még egyszer próbálkozni. Sok esetben ez megoldja a gondot.
Ha ez sem segít, megéri eltávolítani az összes ott lévő lapot és ismét elindítani az egész folyamatot. Sokszor a problémát az okozza, hogy a nyomtató tálca teljesen tele van. Ez tanácsos elkerülni.
Azt is figyelembe kell venni, hogy a nyomtatás után a másik tálca mindig megfelelően álljon, azonosulva a nyomtatott papír méretével.
Itt pedig érdemes megjegyezni, hogy sohasem szabad keverni a méreteket, mert az biztos elakadáshoz vezet.
Nem utolsó sorban pedig nem szabad elfelejteni, hogy sokszor az jelenti a bajt, hogy a papír nincs rendesen elhelyezve a papírtartóban.
Ennek a megoldása után valószínűleg nem akad el többet a papír. Végső esetben csakis a szerelő oldhatja meg a gondot, ha más megoldás nem akar sikerülni.Felhők
tonerkazetta fénymásolópapír nyomtatók canon ofszetnyomtatás fénymásolás másológép kellék rajzgép gyorsfűzők ipari Canon tisztítása használata konica nyomtató nyomtatójavítás tintapatron irodaszerek és reklámajándék toner tanácsok papíráru Nyomtatás fax ricoh mappák nyomtatóbeállítás Hewlett elhelyezése hőnyomtató kellékanyagok nyomtatótípusok helyválasztás etikettnyomtatók hp iratrendezés teszt tulajdonságok papír szerviz szkenner litográfia vezeték bélyegzők anyagbeszerzés kisgép fénymásoló elromlott klippes stressz beállítás nyomtatószerviz bádognyomtatás gyerekeknek digitális Pelikan 3d otthoni reklámanyag minolta nélküli Irodatechnika brother optika WorkForce led javítás duplex tintasugarasnyomtató anyag probléma sharp tipográfia hibásnyomtató képolvasó vásárlás sebesség hálózati Konica kamera nyomtatóhiba Lanier mátrixnyomtató mobilnyomtatás eco hibák tintasugaras újrahasznosítás lednyomtató nyomtatókazetta nyomtatási irodaszer beszorult hibajelzés irodatechnika festékkazetta tintapatronok periféria Tintasugaras Packard monitorszűrő javítószerviz minőségipapír másolópapír megoldások nyomtatószeriz epson toll Brother hibamegállapítás lézernyomtató irodai feliratozógépek vágógép lézeresnyomtató CMYK dokumentumkezelés golyóstoll szkennelő nyomató szétverés minőség Pro lexmark irodafelszerelés nyomtatás fi profi multifunkciós árazógépek 3Dnyomtatás felújítás wi iratmegsemmisítő 3D újrahasznosított lézertonerek patron kutatás színrendszer egér síknyomtatás lézersugaras irodaberendezés üzleti töltőtoll lézer papíradagolás nyomtatópapír tinta 3Dnyomtató kellékanyag papírelakadás Epson HP plotter iroda Samsung zsebszámológépek mátrix officejet színtartomány írószer billentyűzet
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz