Ha elakad a papír - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ha elakad a papír

Közzétette itt Kellékanyagok ·
Tags: papírelakadásbeszorultpapír
A papírelakadás az egyik legkellemetlenebb probléma és az egyik leginkább zavaró gond a nyomtató felhasználónak, még akkor is, amikor szakemberről van szó.
nyomtató papírtálcaEzt még a legmodernebb berendezéseknél sem lehet elkerülni, ezért nem árt megismerni azokat a módszereket, amikkel javítani lehet a helyzeten.
Abban az esetben, ha gond van a nyomtató tálcával és ott akad el a papír, akkor érdemes kiszedni a beszorult papírt és még egyszer próbálkozni. Sok esetben ez megoldja a gondot.
Ha ez sem segít, megéri eltávolítani az összes ott lévő lapot és ismét elindítani az egész folyamatot. Sokszor a problémát az okozza, hogy a nyomtató tálca teljesen tele van. Ez tanácsos elkerülni.
Azt is figyelembe kell venni, hogy a nyomtatás után a másik tálca mindig megfelelően álljon, azonosulva a nyomtatott papír méretével.
Itt pedig érdemes megjegyezni, hogy sohasem szabad keverni a méreteket, mert az biztos elakadáshoz vezet.
Nem utolsó sorban pedig nem szabad elfelejteni, hogy sokszor az jelenti a bajt, hogy a papír nincs rendesen elhelyezve a papírtartóban.
Ennek a megoldása után valószínűleg nem akad el többet a papír. Végső esetben csakis a szerelő oldhatja meg a gondot, ha más megoldás nem akar sikerülni.Felhők
golyóstoll konica nyomtatás elhelyezése anyag nyomtatók Nyomtatás minőségipapír irodatechnika papíradagolás tintapatron officejet toll másológép hőnyomtató hibamegállapítás reklámanyag nyomtató nyomtatási nyomtatóhiba bélyegzők fénymásolás szerviz nyomtatópapír tanácsok probléma dokumentumkezelés lézer plotter hibák lézernyomtató hp lézertonerek sharp szkenner duplex lézersugaras 3d bádognyomtatás beállítás Pelikan reklámajándék javítás HP vásárlás fi multifunkciós ofszetnyomtatás kellékanyag papírelakadás mátrix fénymásoló elromlott nyomtatószerviz periféria Epson irodaszer hibásnyomtató vágógép digitális gyorsfűzők klippes iroda papír toner irodai optika tinta felújítás használata tipográfia nyomtatójavítás kellék mátrixnyomtató és helyválasztás eco írószer újrahasznosított epson tisztítása kutatás beszorult irodafelszerelés tonerkazetta tintapatronok lexmark nélküli üzleti feliratozógépek brother anyagbeszerzés árazógépek otthoni nyomató 3Dnyomtató ipari töltőtoll képolvasó fax újrahasznosítás nyomtatóbeállítás minolta minőség vezeték hibajelzés tintasugaras papíráru javítószerviz tintasugarasnyomtató kamera profi fénymásolópapír Canon litográfia stressz irodaberendezés megoldások Brother szkennelő 3D Pro Irodatechnika CMYK kisgép tulajdonságok led WorkForce Lanier gyerekeknek színrendszer lednyomtató zsebszámológépek Packard monitorszűrő Konica színtartomány síknyomtatás nyomtatótípusok másolópapír ricoh hálózati iratmegsemmisítő Hewlett 3Dnyomtatás wi canon egér Samsung nyomtatószeriz billentyűzet Tintasugaras festékkazetta nyomtatókazetta mobilnyomtatás etikettnyomtatók sebesség lézeresnyomtató irodaszerek szétverés iratrendezés rajzgép teszt kellékanyagok mappák patron
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz