Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Hova fejlődtek a fénymásolók?

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Fénymásolás ·
Tags: fénymásolófénymásolásnyomatószkennelő
Amikor az ember a fénymásolóra gondol, az a berendezés jut az eszébe, amelyik szinte minden egyes irodaház alapkellékének bizonyul. Azonban fontos tudni, hogy  amai modern fénymásoló már nemcsak másol, de szkennel és nyomtat is.
irodai gépBátran kijelenthető, hogy az az eszköz minden irodai munkafolyamatban hasznos lehet, ahol dokumentumok keletkeznek.
Az irodagépek ugyanolyan szédítő tempóban fejlődnek, mint a többi elektronikai eszköz, például a mobiltelefonjaink.
Míg korábban a fénymásoló egy nagy és nehéz gépezet volt, addigra már kizárólag csak fénymásolásra használható gépet nem is nagyon találunk.
Egy korszerű fénymásoló ugyanis szkennelésre is alkalmas, sőt karakterfelismerésre is képes. Minél több irodai gépet igyekeznek egybe sűríteni, így kisebb helyen és olcsóbban lehet intézni a vállalati papírmunkákat.
Ezért a fénymásolók általában nyomtatók is egyben, és gyorsan, jó minőségben képesek akár nagy mennyiségű dokumentum másolására, nyomtatására is.
A modern fénymásoló gépek pedig szinte teljesen önműködőek. Ez azt jelenti, hogy nem kell már mellettük állni és felügyelni a munkát. A másolandó dokumentumokat elég a tálcára tenni, és a gép akár több száz oldallal is elboldogul. Ha szeretnénk, még össze is fűzi a lapokat.




Vissza a tartalomhoz