Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell? - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell?

Közzétette itt Brother ·
Tags: Brothernyomtató
Talán Magyarországon még annyira nem ismert, mert itt talán a HP és Dell nyomtatók uralják a piacot, de a Brother márka egyre nagyobb teret nyer, ami talán a magas nívónak és kifogástalan funkcióknak köszönhető, amikkel a nyomtatók rendelkeznek.
Brother MFC-J5330DWIgazán nagy sikereket ért el például a Brother MFC-J5330DW modell, amit nem csak a felhasználók dicsérnek, hanem a szakértők is.
De mit tud ez a gép?
Egyesek azért szeretik ezt, mert ez roppant olcsó, és a gép egyszerre jó nyomtatásra, fénymásolásra és faxolásra is. A készülék 159 fontba kerül, ami nem is annyira sok, tekintve, hogy mi mindenre jó.
Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a másoló képes 12 lapot biztosítani egy perc alatt és a nyomtatós eléri a 35 lapot percenként.
Természetesen ez nem a leggyorsabb gép a piacon, de mindenképp megbízható. Az igazi előny az is, hogy jó minőségű nyomtatást és szkennelést biztosít, és a faxolásnál is maximálisan megállja a helyét.
Akkor tökéletes megoldás, amikor egy cég most veszi meg első készülékeit, és valami olyat akar, ami nem csak színvonalas, de olcsó is. A Brother MFC-J5330DW ezt biztosítja mindenkinek.Felhők
tonerkazetta síknyomtatás lézertonerek nyomtatási szerviz mappák toner ipari monitorszűrő nyomató zsebszámológépek lézernyomtató litográfia eco tintapatronok nyomtatószeriz javítószerviz elhelyezése patron újrahasznosítás szétverés multifunkciós irodaberendezés szkennelő tintapatron golyóstoll epson led Lanier lednyomtató minőség bélyegzők másolópapír lézeresnyomtató teszt duplex Pelikan nyomtatás 3d konica fi plotter papírelakadás kutatás helyválasztás nyomtatószerviz festékkazetta vásárlás reklámajándék Tintasugaras nyomtató wi papír irodafelszerelés írószer nyomtatójavítás sharp vezeték újrahasznosított canon 3D Packard hálózati toll hőnyomtató dokumentumkezelés gyorsfűzők stressz lézer otthoni tisztítása iratrendezés mátrixnyomtató brother Epson fénymásolópapír Nyomtatás Brother tinta billentyűzet lézersugaras kellékanyagok nyomtatóbeállítás irodaszerek CMYK tipográfia beszorult kellék officejet digitális felújítás iratmegsemmisítő szkenner Konica tanácsok nyomtatókazetta töltőtoll kisgép nélküli beállítás színtartomány bádognyomtatás optika tulajdonságok Irodatechnika ofszetnyomtatás nyomtatótípusok árazógépek ricoh irodai javítás rajzgép elromlott képolvasó minőségipapír papíradagolás nyomtatóhiba kellékanyag tintasugarasnyomtató nyomtatók másológép mobilnyomtatás hibajelzés hp WorkForce papíráru hibák Samsung vágógép hibásnyomtató Pro feliratozógépek fénymásolás reklámanyag HP anyagbeszerzés probléma iroda tintasugaras megoldások üzleti anyag 3Dnyomtató irodaszer hibamegállapítás periféria Canon profi fénymásoló használata minolta Hewlett és mátrix 3Dnyomtatás klippes kamera etikettnyomtatók irodatechnika sebesség egér lexmark nyomtatópapír fax gyerekeknek színrendszer
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz