Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell? - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell?

Közzétette itt Brother ·
Tags: Brothernyomtató
Talán Magyarországon még annyira nem ismert, mert itt talán a HP és Dell nyomtatók uralják a piacot, de a Brother márka egyre nagyobb teret nyer, ami talán a magas nívónak és kifogástalan funkcióknak köszönhető, amikkel a nyomtatók rendelkeznek.
Brother MFC-J5330DWIgazán nagy sikereket ért el például a Brother MFC-J5330DW modell, amit nem csak a felhasználók dicsérnek, hanem a szakértők is.
De mit tud ez a gép?
Egyesek azért szeretik ezt, mert ez roppant olcsó, és a gép egyszerre jó nyomtatásra, fénymásolásra és faxolásra is. A készülék 159 fontba kerül, ami nem is annyira sok, tekintve, hogy mi mindenre jó.
Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a másoló képes 12 lapot biztosítani egy perc alatt és a nyomtatós eléri a 35 lapot percenként.
Természetesen ez nem a leggyorsabb gép a piacon, de mindenképp megbízható. Az igazi előny az is, hogy jó minőségű nyomtatást és szkennelést biztosít, és a faxolásnál is maximálisan megállja a helyét.
Akkor tökéletes megoldás, amikor egy cég most veszi meg első készülékeit, és valami olyat akar, ami nem csak színvonalas, de olcsó is. A Brother MFC-J5330DW ezt biztosítja mindenkinek.Felhők
használata wi lézersugaras minőségipapír stressz plotter javítás periféria tintapatronok kellékanyagok 3d reklámajándék 3D papírelakadás nyomtatók vezeték árazógépek vásárlás helyválasztás probléma fénymásolópapír Nyomtatás nyomtatás beszorult anyagbeszerzés fax töltőtoll javítószerviz feliratozógépek irodai duplex tanácsok síknyomtatás iroda reklámanyag billentyűzet Irodatechnika elhelyezése toner patron Konica bádognyomtatás kellék üzleti gyerekeknek kisgép másológép lézernyomtató Canon minőség másolópapír szerviz ofszetnyomtatás elromlott Epson papír beállítás papíradagolás hibajelzés eco nyomtatókazetta Brother vágógép klippes canon konica WorkForce anyag tintapatron papíráru toll megoldások nyomtatóhiba multifunkciós litográfia 3Dnyomtató fénymásoló hp teszt nyomtatótípusok és sharp otthoni officejet profi ipari lézertonerek lézeresnyomtató etikettnyomtatók színtartomány hibák irodafelszerelés tinta újrahasznosított optika mappák irodaberendezés nyomtatószeriz nyomtatópapír irodaszer lednyomtató nyomtatóbeállítás zsebszámológépek írószer bélyegzők képolvasó szkenner újrahasznosítás HP mátrix tonerkazetta epson felújítás Lanier Pelikan lézer kamera iratmegsemmisítő lexmark tisztítása tintasugaras gyorsfűzők Tintasugaras 3Dnyomtatás hálózati tintasugarasnyomtató nyomató irodatechnika brother kellékanyag nélküli Hewlett CMYK dokumentumkezelés fi kutatás nyomtatási színrendszer Samsung mátrixnyomtató ricoh digitális monitorszűrő fénymásolás hibásnyomtató rajzgép iratrendezés nyomtatószerviz nyomtató hőnyomtató tipográfia festékkazetta minolta led hibamegállapítás golyóstoll Packard nyomtatójavítás mobilnyomtatás egér sebesség irodaszerek szétverés tulajdonságok Pro szkennelő
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz