Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell? - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell?

Közzétette itt Brother ·
Tags: Brothernyomtató
Talán Magyarországon még annyira nem ismert, mert itt talán a HP és Dell nyomtatók uralják a piacot, de a Brother márka egyre nagyobb teret nyer, ami talán a magas nívónak és kifogástalan funkcióknak köszönhető, amikkel a nyomtatók rendelkeznek.
Brother MFC-J5330DWIgazán nagy sikereket ért el például a Brother MFC-J5330DW modell, amit nem csak a felhasználók dicsérnek, hanem a szakértők is.
De mit tud ez a gép?
Egyesek azért szeretik ezt, mert ez roppant olcsó, és a gép egyszerre jó nyomtatásra, fénymásolásra és faxolásra is. A készülék 159 fontba kerül, ami nem is annyira sok, tekintve, hogy mi mindenre jó.
Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a másoló képes 12 lapot biztosítani egy perc alatt és a nyomtatós eléri a 35 lapot percenként.
Természetesen ez nem a leggyorsabb gép a piacon, de mindenképp megbízható. Az igazi előny az is, hogy jó minőségű nyomtatást és szkennelést biztosít, és a faxolásnál is maximálisan megállja a helyét.
Akkor tökéletes megoldás, amikor egy cég most veszi meg első készülékeit, és valami olyat akar, ami nem csak színvonalas, de olcsó is. A Brother MFC-J5330DW ezt biztosítja mindenkinek.Felhők
iratmegsemmisítő tintasugaras lézer hp anyag lexmark irodatechnika lézernyomtató brother stressz tipográfia vezeték hibásnyomtató írószer Samsung elromlott másológép mátrixnyomtató beállítás Irodatechnika probléma javítás papíráru hibák feliratozógépek epson patron bélyegzők fi helyválasztás felújítás beszorult officejet profi festékkazetta újrahasznosítás lednyomtató reklámanyag Hewlett Konica toner kellékanyag másolópapír wi tintasugarasnyomtató színtartomány javítószerviz irodaberendezés billentyűzet lézeresnyomtató irodafelszerelés iratrendezés WorkForce mátrix tulajdonságok tintapatron CMYK canon képolvasó tinta papírelakadás zsebszámológépek nélküli nyomtatás nyomtatókazetta 3D szétverés hibajelzés dokumentumkezelés fénymásoló szkenner digitális otthoni tisztítása Nyomtatás irodai egér hibamegállapítás kutatás 3Dnyomtatás Pro minőségipapír toll hálózati ricoh golyóstoll tonerkazetta nyomtatószeriz Packard nyomtatók lézersugaras klippes nyomtatószerviz gyerekeknek litográfia szerviz ipari optika led kisgép kellékanyagok nyomtatóbeállítás lézertonerek 3Dnyomtató reklámajándék plotter Epson nyomtatótípusok 3d gyorsfűzők nyomtatóhiba kamera Brother anyagbeszerzés nyomtatási használata iroda elhelyezése eco papíradagolás Canon irodaszer nyomtatópapír Pelikan duplex nyomató kellék színrendszer sharp mappák és vágógép minolta Tintasugaras megoldások multifunkciós teszt nyomtatójavítás konica töltőtoll periféria sebesség fax tanácsok hőnyomtató etikettnyomtatók ofszetnyomtatás bádognyomtatás HP fénymásolás rajzgép vásárlás árazógépek szkennelő minőség papír nyomtató irodaszerek síknyomtatás üzleti fénymásolópapír mobilnyomtatás újrahasznosított Lanier tintapatronok monitorszűrő
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz