Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell? - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell?

Közzétette itt Brother ·
Tags: Brothernyomtató
Talán Magyarországon még annyira nem ismert, mert itt talán a HP és Dell nyomtatók uralják a piacot, de a Brother márka egyre nagyobb teret nyer, ami talán a magas nívónak és kifogástalan funkcióknak köszönhető, amikkel a nyomtatók rendelkeznek.
Brother MFC-J5330DWIgazán nagy sikereket ért el például a Brother MFC-J5330DW modell, amit nem csak a felhasználók dicsérnek, hanem a szakértők is.
De mit tud ez a gép?
Egyesek azért szeretik ezt, mert ez roppant olcsó, és a gép egyszerre jó nyomtatásra, fénymásolásra és faxolásra is. A készülék 159 fontba kerül, ami nem is annyira sok, tekintve, hogy mi mindenre jó.
Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a másoló képes 12 lapot biztosítani egy perc alatt és a nyomtatós eléri a 35 lapot percenként.
Természetesen ez nem a leggyorsabb gép a piacon, de mindenképp megbízható. Az igazi előny az is, hogy jó minőségű nyomtatást és szkennelést biztosít, és a faxolásnál is maximálisan megállja a helyét.
Akkor tökéletes megoldás, amikor egy cég most veszi meg első készülékeit, és valami olyat akar, ami nem csak színvonalas, de olcsó is. A Brother MFC-J5330DW ezt biztosítja mindenkinek.Felhők
mátrixnyomtató 3D billentyűzet képolvasó helyválasztás tipográfia zsebszámológépek klippes 3Dnyomtatás otthoni nyomtatók tintapatronok plotter Nyomtatás egér probléma dokumentumkezelés tisztítása canon árazógépek felújítás etikettnyomtatók fi hibajelzés feliratozógépek fénymásoló vágógép nyomtatás fénymásolás mappák reklámanyag beállítás nyomtatási minőség szerviz másolópapír szétverés irodaszer epson officejet irodatechnika tintapatron Packard hőnyomtató papír szkenner 3d irodaberendezés brother használata Irodatechnika optika anyag papíráru hibák konica Tintasugaras Konica lézernyomtató multifunkciós megoldások színrendszer gyorsfűzők tintasugaras tinta irodaszerek töltőtoll fénymásolópapír újrahasznosított lézer Pelikan szkennelő eco kellékanyag vezeték nyomtatószerviz Epson kamera Lanier ofszetnyomtatás stressz nélküli javítószerviz wi led nyomtatószeriz lexmark lézersugaras iratmegsemmisítő Pro HP hibamegállapítás ricoh mátrix teszt rajzgép festékkazetta kisgép irodai nyomtatójavítás lézeresnyomtató WorkForce kellékanyagok tulajdonságok nyomtató gyerekeknek újrahasznosítás vásárlás iratrendezés beszorult minőségipapír bélyegzők nyomtatóbeállítás hálózati és kellék hibásnyomtató nyomtatóhiba nyomató papíradagolás Samsung nyomtatótípusok CMYK papírelakadás színtartomány reklámajándék toll síknyomtatás mobilnyomtatás elromlott bádognyomtatás tonerkazetta hp patron irodafelszerelés profi litográfia 3Dnyomtató iroda fax javítás minolta digitális tintasugarasnyomtató duplex írószer lézertonerek ipari Canon lednyomtató üzleti sebesség tanácsok anyagbeszerzés másológép Brother periféria nyomtatókazetta Hewlett kutatás monitorszűrő golyóstoll elhelyezése nyomtatópapír sharp toner
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz