Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Elromlott a nyomtatóm - vegyek újat?

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Nyomtató-szerviz ·
Tags: nyomtatójavításelromlottnyomtató
Aki irodában dolgozik, vagy csak gyakran használja a nyomtatót, az már jól tudja, hogy ezek az eszközök bizony igenis fontos szereppel bírnak. Már el sem lehet képzelni nélkülük egy irodai munkanapot, hiszen nyomtatni mindig kell. De mi van akkor, ha egyszercsak elromlik a nyomtató?
nyomtató patron
Sok irodában már legalább két nyomtatót tartanak, hiszen előfordulhat az is, hogy az egyikből kifogyik a tinta, vagy valamilyen műszaki gondunk akad. Ilyenkor nem állhat meg a munka, és nincs idő arra, hogy megvárjuk, amíg a szerelő megérkezik. Ugyancsak időbe telik az is, hogy megjavítsa. Ezért nem árt, ha kéznél van egy másodlagos nyomtató is, aminek sgítségével tovább folyhat a munka a szerelő érkezéséig.
Ha komolyabb a gond, sokan elgondolkodnak azon, hogy megéri-e szerelőt hívni, vagy időt és pénzt szánni a javítására, vagy inkább vegyünk egy új nyomtatót?
A kérdés jogos, hiszen bizonyára előfordult már, hogy a néhányszor megszerelt nyomtató megint elromlik. Egy új nyomtató megvásárlása nem kis anyagi befektetés. A szerelés azonban olcsóbb.
Ajánlatos szakértőhöz elvinni a nyomtatót. Egy hozzáértő szerelő megjavíthatja a gépet oly mértékben, mintha új lenne. Továbbá aki igazán ért hozzá, az úgy adja ki a keze alól a gépet, hogy nem kell rövid időn belül újra szerelőt keresni. Legyen szó lézernyomtatókról, tintapatronosról vagy bármilyen más multifunkciós eszközről, a javítás szinte minden esetben megoldható a megfelelő helyen!
A patronok kicserélését sem muszáj mindig magunkra vállalnunk, főleg akkor, ha még nem csináltuk és nincs benne tapasztalatunk. Inkább bízzuk szakemberre, mintsem hogy több kárt tegyünk benne. Természetesen mindezt meg lehet tanulni, de a kezdeti fázisban mindenképp tanuljuk el a szakértőtől a tintacsere menetét.




Vissza a tartalomhoz