Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Samsung – Amit a cégről tudni érdemes

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Samsung ·
Tags: Samsungnyomtatótintasugaraslézer
Korunkban megannyi világmárka létezik már, illetve vannak olyanok, amelyek nagy öregek közé tartoznak, viszont vannak olyanok is, akik viszonylag rövid idő alatt váltak az egész világon ismertté. Érdemes többet megtudni egyes márkákról, mivel nagyon sokaknak fogalmuk sincs még a világmárkák esetében sem, hogy annak milyen országban, kontinensen van a székhelye, pedig ebből akár már lehet következtetni, hogy milyen minőséget képviselnek akár.
Samsung logoMi szeretnénk ezúttal bemutatni a kedves olvasóinknak egy rendkívül ismert világmárkát, a Samsung céget. 1938-ban alapították Dél-Koreában és azon belül Szöul, Samsung Town-ban, az alapítója pedig I Bjongcshol. Az iparágat tekintve nagyon sok területen jelen van, mi most csak néhány ismertebbet emelnénk ki, például fogyasztói elektronika, távközlés, nehézipar, pénzügyi szolgáltatások.
A legutóbbi adatok szerint a cégnek 6 leányvállalata van, valamint Dél-Koreában magukénak tudhatják a legnagyobb konglomerátum címet, azaz csebol, amelynek a bevételei a dél-koreai GDP-nek a 20-át képezi.
A Samsung Electronics leányvállalatuk bevételei alapján 2009-ben ők voltak a világ első számú technológiaipari cég, valamint 2012-ben az Apple mögött, a második helyen végeztek. Jelenleg viszont kiemelkedőt nyújtanak a mobil készülékek gyártása esetében.
A cég nevének a jelentésével szeretnénk zárni az ismertetőt, amelynek tehát a jelentése három csillag, melyben a hármas szám jelenti a hatalmasságot és a nagyságot, a csillagok pedig a végtelenséget szimbolizálják.




Vissza a tartalomhoz