Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Mit tegyünk, ha hibát jelez a nyomtató?

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Nyomtató-szerviz ·
Tags: nyomtatóhibajelzés
Korunkban a modern technológia gyakorlatilag rányomja a bélyegét mindenre, így a munkánkra is. Időről időre jelennek meg új gépek, amelyeket lehet hasznosítani bizonyos munkafolyamat során, viszont miután az adott gép el van készítve, utána már az ember kell alkalmazkodjon hozzá.
Most egy filozófiai jellegű gondolatot engedjenek meg a számomra, ki gondolta volna, hogy egyszer az embereknek kell alkalmazkodni a gépekhez. Pedig ez napjainkban így van, hiszen, ha nem tanuljuk meg használni őket, akkor nem tudjuk a munkát sem elvégezni. Visszatérve a cikk eredeti témájához, ez a helyzet a nyomtatókkal is, hiszen az sem működik magától, meg kell tanulnunk használni.
Szeretnénk megosztani önökkel pár olyan gyakori jelenséget, amely előfordulhat abban az esetben, ha egy nyomtató hibát jelez ki. Ugye, ebben az esetben sokszor azt se tudjuk, hogy mire gondoljunk és mi, emberek hajlamosak vagyunk elbonyolítani az egészet, pedig olykor pofon egyszerű. Az egyik leggyakoribb hiba üzenet, hogy kifogyott, illetve becsípődött a papír.
Csupán egy gyors ellenőrzéssel már meg is kíméltük a gépünket egy kis bántalmazástól. A másik nagyon gyakori hibaüzenet, hogy kifogyott a tinta. Ez is rendkívül logikus, hiszen ha belegondolunk, egy nyomtató mitől ne tudna nyomtatni. Vagy kifogyott a papír vagy elfogyott a tinta, végtelen egyszerű.
Napjainkban azért már jellemző a nyomtatókra, hogy a képernyőjükön érthetően leírják nekünk, illetve egyre több gép esetében már van magyar nyelvi beállításra is lehetőség, tehát nem kell pánikolni. A végén, csupán a vicc kedvéért még egy jó tanács, hibaüzenet esetén győződjünk meg róla, hogy nincs-e áramszünet.




Vissza a tartalomhoz