Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Irodai papíráru

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: irodaszerpapíráru
Egy irodában mindig rengeteg papír van. Rengeteg különbözőféle papír. Az irodai eszközök tárháza szinte kimeríthetetlen. A Copy-Trio Kft. rengeteg irodaszert kínál nekünk. Irodai papíráruik sora végtelen. A nyomtató- és másolópapíroktól kezdve, de ezen belül is a 80 g-os irodai papírok, magas grammsúlyú irodai papírok, színes másolópapírok, leporellók, A4 leporellók, A3 leporellók, indigók, gépi indigók, kézi indigók, füzetek, gyűrűskönyvbetétek, kötött és tűzött füzetek (A4) széles skálája elérhető.

Az olyan hagyományos papírfajtáktól mind a rajzlapok, írólapok, vázlatfüzetek, a speciális papírokon át, mind a hőpapírok, pénztárgépszalagok, faxpapírok, vagy önátírótömbök, rovatolt papírok, egészen az egyszerű borítékokig, de itt is, az öntapadós borítékokig, szilikonos borítékokig, légpárnás, Kraft és gascofil borítékokig széles választék megtalálható az irodai papírszerekből.

Válasszon és vásároljon nálunk, a Copy-Trio Kft. gazdag választékkal várja kedves és leendő ügyfeleit webáruházában. Rendeljen tőlünk, nem bánja meg, a webshopból minden könnyen elérhető, amire egy irodában szükség lehet. A webáruház a vásárlás legegyszerűbb módja, használja Ön is bátran ezt a szolgáltatást. Kényelmes, egyszerű, és több is belefér kosarába, mint azt hinné! Próbálja meg, megéri!




Vissza a tartalomhoz