A LED nyomtatók előnyei - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A LED nyomtatók előnyei

Közzétette itt LED nyomtató ·
Tags: lednyomtatólednyomtató
Ez a fajta nyomtatógép elég sok ideje van már a piacon, pontosan a 90-es évek végén indult elhódító útjára. De azért elég sok idő telt el azóta, mire a lézernyomtatók vetélytársaként kezelték őket. A működésük nagyrészt egyezik a lézernyomtatókkal, de az egyik előnye az, hogy a fényhenger megvilágításához nem igényel lézert, hanem egyszerűen apró LED-ek a papír teljes szélességét átfogó sora világítja meg.
A technológia előnye a lézeressel szemben az, hogy kevesebb mozgó, ezáltal kopásnak kitett alkatrészben is láthatóvá válik. És ezáltal a LED nyomtatók előállítása is sokkal olcsóbb. Nagyon szuper ez a kis gépezet, rengeteg jó tulajdonságot foglal magába. A LED-fejek és a fényhenger ráadásul még kis helyet is foglal, emiatt a színes nyomtatóknál egymás mellett nagyon kényelmesen elférnek. Ennek segítségével nagyon könnyen létre lehet hozni a kisméretű nyomtatógépeket. A LED márkájú gépek sokkal gyorsabbak a lézeresnél, de persze ez is a tervezéstől függ.
Lézer nyomtatókkal az a helyzet, hogy sorra meg kell tapogatnia a hengert a rendszer henger, és forgó tükrök segítségével, míg ezt a bonyolult folyamatot a LED nyomtatók kihagyják. A színes nyomtatásnál pedig még bonyolultabb a helyzet, hiszen a lézeres gépezet, minden alapszínnél a papírnak keresztül kell menniük a hengereken.
A LED-es nyomtatóknál viszont egymás mellé vannak helyezve a festékezők, így elég, ha a papír csak egyszer megy végig. Érdekes dolgok ezek, amelyekről jó az, ha informáltak vagyunk.
Felhők
javítás tipográfia hibásnyomtató Nyomtatás szétverés epson duplex nyomtatók szkennelő ofszetnyomtatás HP Lanier reklámajándék lézersugaras hőnyomtató irodafelszerelés használata kutatás hp optika tintasugarasnyomtató digitális canon egér sebesség szkenner nélküli bádognyomtatás Konica lézeresnyomtató papíráru Packard nyomtatóbeállítás képolvasó profi szerviz hibamegállapítás kellék irodatechnika beszorult Canon stressz 3D helyválasztás zsebszámológépek feliratozógépek tanácsok újrahasznosított tintapatronok papírelakadás fi tinta irodaberendezés bélyegzők újrahasznosítás klippes billentyűzet golyóstoll irodai lézernyomtató irodaszer kellékanyag anyagbeszerzés lézertonerek felújítás officejet elromlott színtartomány Pro etikettnyomtatók minolta nyomtatópapír minőségipapír Irodatechnika nyomtató teszt papír üzleti síknyomtatás másolópapír nyomtatóhiba és megoldások eco Tintasugaras dokumentumkezelés fénymásolás rajzgép színrendszer vezeték lednyomtató lexmark kisgép konica ricoh 3Dnyomtató 3d periféria iroda gyerekeknek tulajdonságok lézer másológép tintapatron írószer tintasugaras brother ipari festékkazetta vásárlás 3Dnyomtatás Hewlett nyomtatójavítás WorkForce CMYK hibák tisztítása papíradagolás vágógép fénymásoló reklámanyag fénymásolópapír litográfia minőség wi Pelikan fax kamera beállítás patron multifunkciós nyomtatókazetta monitorszűrő Epson nyomtatás irodaszerek toll probléma gyorsfűzők árazógépek nyomató sharp javítószerviz iratmegsemmisítő hálózati Samsung mobilnyomtatás mátrix mappák hibajelzés nyomtatótípusok anyag otthoni plotter toner tonerkazetta Brother mátrixnyomtató iratrendezés nyomtatószeriz nyomtatószerviz elhelyezése led töltőtoll kellékanyagok nyomtatási
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz