A LED nyomtatók előnyei - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A LED nyomtatók előnyei

Közzétette itt LED nyomtató ·
Tags: lednyomtatólednyomtató
Ez a fajta nyomtatógép elég sok ideje van már a piacon, pontosan a 90-es évek végén indult elhódító útjára. De azért elég sok idő telt el azóta, mire a lézernyomtatók vetélytársaként kezelték őket. A működésük nagyrészt egyezik a lézernyomtatókkal, de az egyik előnye az, hogy a fényhenger megvilágításához nem igényel lézert, hanem egyszerűen apró LED-ek a papír teljes szélességét átfogó sora világítja meg.
A technológia előnye a lézeressel szemben az, hogy kevesebb mozgó, ezáltal kopásnak kitett alkatrészben is láthatóvá válik. És ezáltal a LED nyomtatók előállítása is sokkal olcsóbb. Nagyon szuper ez a kis gépezet, rengeteg jó tulajdonságot foglal magába. A LED-fejek és a fényhenger ráadásul még kis helyet is foglal, emiatt a színes nyomtatóknál egymás mellett nagyon kényelmesen elférnek. Ennek segítségével nagyon könnyen létre lehet hozni a kisméretű nyomtatógépeket. A LED márkájú gépek sokkal gyorsabbak a lézeresnél, de persze ez is a tervezéstől függ.
Lézer nyomtatókkal az a helyzet, hogy sorra meg kell tapogatnia a hengert a rendszer henger, és forgó tükrök segítségével, míg ezt a bonyolult folyamatot a LED nyomtatók kihagyják. A színes nyomtatásnál pedig még bonyolultabb a helyzet, hiszen a lézeres gépezet, minden alapszínnél a papírnak keresztül kell menniük a hengereken.
A LED-es nyomtatóknál viszont egymás mellé vannak helyezve a festékezők, így elég, ha a papír csak egyszer megy végig. Érdekes dolgok ezek, amelyekről jó az, ha informáltak vagyunk.
Felhők
és sharp Pro hibajelzés fénymásolás Hewlett kisgép vágógép nyomtatótípusok mátrix toner minőség nyomtatóbeállítás Tintasugaras használata golyóstoll vásárlás multifunkciós iroda gyorsfűzők bélyegzők 3Dnyomtató Nyomtatás hp síknyomtatás anyag nyomtatószerviz fénymásoló minőségipapír nyomtatók nyomtatószeriz irodaszerek színrendszer hibásnyomtató nélküli helyválasztás képolvasó nyomtatójavítás színtartomány tinta írószer tintasugarasnyomtató Konica litográfia dokumentumkezelés irodafelszerelés lexmark officejet nyomtatási reklámajándék tanácsok epson lézeresnyomtató bádognyomtatás nyomtató fénymásolópapír tulajdonságok iratmegsemmisítő WorkForce elhelyezése nyomató eco megoldások hőnyomtató Samsung billentyűzet wi 3Dnyomtatás szkennelő tintasugaras beszorult tonerkazetta zsebszámológépek hibamegállapítás mappák 3D optika 3d feliratozógépek beállítás szétverés töltőtoll fi sebesség Irodatechnika ipari tisztítása anyagbeszerzés probléma monitorszűrő konica klippes újrahasznosított papíradagolás fax rajzgép HP lézersugaras led papírelakadás minolta festékkazetta lednyomtató irodatechnika gyerekeknek lézer kamera szerviz papíráru árazógépek lézertonerek ricoh Packard Canon kellékanyagok lézernyomtató javítás elromlott hálózati brother egér reklámanyag javítószerviz kutatás irodai papír periféria patron újrahasznosítás nyomtatás CMYK Brother digitális teszt másolópapír felújítás vezeték tintapatron mobilnyomtatás nyomtatóhiba profi plotter nyomtatópapír canon tipográfia nyomtatókazetta tintapatronok hibák irodaberendezés Epson kellék Lanier iratrendezés kellékanyag Pelikan mátrixnyomtató toll etikettnyomtatók duplex stressz másológép üzleti szkenner irodaszer ofszetnyomtatás otthoni
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz