A LED nyomtatók előnyei - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A LED nyomtatók előnyei

Közzétette itt LED nyomtató ·
Tags: lednyomtatólednyomtató
Ez a fajta nyomtatógép elég sok ideje van már a piacon, pontosan a 90-es évek végén indult elhódító útjára. De azért elég sok idő telt el azóta, mire a lézernyomtatók vetélytársaként kezelték őket. A működésük nagyrészt egyezik a lézernyomtatókkal, de az egyik előnye az, hogy a fényhenger megvilágításához nem igényel lézert, hanem egyszerűen apró LED-ek a papír teljes szélességét átfogó sora világítja meg.
A technológia előnye a lézeressel szemben az, hogy kevesebb mozgó, ezáltal kopásnak kitett alkatrészben is láthatóvá válik. És ezáltal a LED nyomtatók előállítása is sokkal olcsóbb. Nagyon szuper ez a kis gépezet, rengeteg jó tulajdonságot foglal magába. A LED-fejek és a fényhenger ráadásul még kis helyet is foglal, emiatt a színes nyomtatóknál egymás mellett nagyon kényelmesen elférnek. Ennek segítségével nagyon könnyen létre lehet hozni a kisméretű nyomtatógépeket. A LED márkájú gépek sokkal gyorsabbak a lézeresnél, de persze ez is a tervezéstől függ.
Lézer nyomtatókkal az a helyzet, hogy sorra meg kell tapogatnia a hengert a rendszer henger, és forgó tükrök segítségével, míg ezt a bonyolult folyamatot a LED nyomtatók kihagyják. A színes nyomtatásnál pedig még bonyolultabb a helyzet, hiszen a lézeres gépezet, minden alapszínnél a papírnak keresztül kell menniük a hengereken.
A LED-es nyomtatóknál viszont egymás mellé vannak helyezve a festékezők, így elég, ha a papír csak egyszer megy végig. Érdekes dolgok ezek, amelyekről jó az, ha informáltak vagyunk.
Felhők
lézertonerek Pro nyomtatótípusok vásárlás szerviz Tintasugaras festékkazetta 3D szkenner egér képolvasó Lanier hőnyomtató bélyegzők nyomtatószerviz újrahasznosított mobilnyomtatás teszt Irodatechnika lézernyomtató helyválasztás tulajdonságok tisztítása Nyomtatás irodaberendezés használata anyagbeszerzés dokumentumkezelés javítószerviz hibajelzés minőségipapír led papíradagolás profi minőség szkennelő hibamegállapítás vágógép tintasugarasnyomtató litográfia gyerekeknek Pelikan canon lexmark hp ipari fax probléma töltőtoll Canon stressz Hewlett Packard másológép mátrix tonerkazetta tintapatron duplex kamera digitális másolópapír irodatechnika WorkForce nyomtatókazetta árazógépek nyomtató irodaszer fi bádognyomtatás Konica ricoh iratmegsemmisítő multifunkciós tintasugaras kellék officejet epson reklámanyag színtartomány iroda nyomtatóhiba irodafelszerelés beszorult lednyomtató 3d újrahasznosítás iratrendezés elromlott minolta mátrixnyomtató konica nyomtatópapír irodaszerek feliratozógépek CMYK ofszetnyomtatás hibák mappák kutatás üzleti wi klippes kisgép nélküli zsebszámológépek eco és sebesség hálózati Brother periféria nyomtatók papír otthoni rajzgép nyomtatószeriz anyag elhelyezése papírelakadás toner nyomtatójavítás síknyomtatás fénymásoló gyorsfűzők kellékanyag toll lézeresnyomtató etikettnyomtatók brother 3Dnyomtató plotter patron szétverés kellékanyagok hibásnyomtató megoldások színrendszer fénymásolópapír felújítás lézer golyóstoll fénymásolás irodai vezeték optika reklámajándék lézersugaras sharp írószer tintapatronok papíráru javítás nyomtatási nyomató beállítás monitorszűrő 3Dnyomtatás tinta tipográfia Epson tanácsok Samsung HP billentyűzet nyomtatás nyomtatóbeállítás
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz