A LED nyomtatók előnyei - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A LED nyomtatók előnyei

Közzétette itt LED nyomtató ·
Tags: lednyomtatólednyomtató
Ez a fajta nyomtatógép elég sok ideje van már a piacon, pontosan a 90-es évek végén indult elhódító útjára. De azért elég sok idő telt el azóta, mire a lézernyomtatók vetélytársaként kezelték őket. A működésük nagyrészt egyezik a lézernyomtatókkal, de az egyik előnye az, hogy a fényhenger megvilágításához nem igényel lézert, hanem egyszerűen apró LED-ek a papír teljes szélességét átfogó sora világítja meg.
A technológia előnye a lézeressel szemben az, hogy kevesebb mozgó, ezáltal kopásnak kitett alkatrészben is láthatóvá válik. És ezáltal a LED nyomtatók előállítása is sokkal olcsóbb. Nagyon szuper ez a kis gépezet, rengeteg jó tulajdonságot foglal magába. A LED-fejek és a fényhenger ráadásul még kis helyet is foglal, emiatt a színes nyomtatóknál egymás mellett nagyon kényelmesen elférnek. Ennek segítségével nagyon könnyen létre lehet hozni a kisméretű nyomtatógépeket. A LED márkájú gépek sokkal gyorsabbak a lézeresnél, de persze ez is a tervezéstől függ.
Lézer nyomtatókkal az a helyzet, hogy sorra meg kell tapogatnia a hengert a rendszer henger, és forgó tükrök segítségével, míg ezt a bonyolult folyamatot a LED nyomtatók kihagyják. A színes nyomtatásnál pedig még bonyolultabb a helyzet, hiszen a lézeres gépezet, minden alapszínnél a papírnak keresztül kell menniük a hengereken.
A LED-es nyomtatóknál viszont egymás mellé vannak helyezve a festékezők, így elég, ha a papír csak egyszer megy végig. Érdekes dolgok ezek, amelyekről jó az, ha informáltak vagyunk.
Felhők
Brother litográfia fax mátrixnyomtató otthoni HP nyomtatóhiba eco másológép multifunkciós tintapatron hálózati kisgép klippes sharp képolvasó nyomtatókazetta tanácsok vágógép szerviz minőségipapír felújítás bélyegzők tinta 3d Epson Nyomtatás vásárlás iroda megoldások Tintasugaras nyomtatószerviz árazógépek 3Dnyomtatás irodai mátrix kellékanyagok reklámanyag tulajdonságok egér hibásnyomtató Packard anyagbeszerzés síknyomtatás papír kutatás kamera wi üzleti hibamegállapítás színrendszer stressz Hewlett patron tintapatronok irodaszerek fénymásolás nyomtatóbeállítás használata ipari iratmegsemmisítő WorkForce sebesség Samsung másolópapír lexmark 3D lézeresnyomtató brother digitális szkennelő és hőnyomtató festékkazetta nyomtatótípusok ofszetnyomtatás toner nyomtatópapír javítószerviz etikettnyomtatók lézer minolta újrahasznosított konica led papírelakadás fénymásolópapír lednyomtató billentyűzet nyomtatójavítás Lanier tintasugarasnyomtató lézertonerek kellék elromlott javítás optika nyomtatószeriz vezeték papíradagolás lézersugaras irodatechnika helyválasztás epson elhelyezése hp Pro fi duplex officejet iratrendezés beszorult hibák újrahasznosítás teszt dokumentumkezelés papíráru nyomtatók tisztítása kellékanyag nyomató lézernyomtató probléma reklámajándék periféria szkenner Konica canon szétverés feliratozógépek töltőtoll nyomtatási minőség golyóstoll tintasugaras Pelikan ricoh toll Irodatechnika plotter monitorszűrő irodafelszerelés gyerekeknek színtartomány hibajelzés beállítás profi 3Dnyomtató gyorsfűzők mobilnyomtatás tipográfia irodaszer anyag zsebszámológépek írószer fénymásoló irodaberendezés mappák tonerkazetta rajzgép CMYK nyomtató nélküli bádognyomtatás Canon nyomtatás
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz