Ha elakad a papír - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ha elakad a papír

Közzétette itt Kellékanyagok ·
Tags: papírelakadásbeszorultpapír
A papírelakadás az egyik legkellemetlenebb probléma és az egyik leginkább zavaró gond a nyomtató felhasználónak, még akkor is, amikor szakemberről van szó.
nyomtató papírtálcaEzt még a legmodernebb berendezéseknél sem lehet elkerülni, ezért nem árt megismerni azokat a módszereket, amikkel javítani lehet a helyzeten.
Abban az esetben, ha gond van a nyomtató tálcával és ott akad el a papír, akkor érdemes kiszedni a beszorult papírt és még egyszer próbálkozni. Sok esetben ez megoldja a gondot.
Ha ez sem segít, megéri eltávolítani az összes ott lévő lapot és ismét elindítani az egész folyamatot. Sokszor a problémát az okozza, hogy a nyomtató tálca teljesen tele van. Ez tanácsos elkerülni.
Azt is figyelembe kell venni, hogy a nyomtatás után a másik tálca mindig megfelelően álljon, azonosulva a nyomtatott papír méretével.
Itt pedig érdemes megjegyezni, hogy sohasem szabad keverni a méreteket, mert az biztos elakadáshoz vezet.
Nem utolsó sorban pedig nem szabad elfelejteni, hogy sokszor az jelenti a bajt, hogy a papír nincs rendesen elhelyezve a papírtartóban.
Ennek a megoldása után valószínűleg nem akad el többet a papír. Végső esetben csakis a szerelő oldhatja meg a gondot, ha más megoldás nem akar sikerülni.Felhők
sebesség konica fi tonerkazetta nyomtatók mátrixnyomtató gyerekeknek etikettnyomtatók irodaszer mappák Lanier officejet klippes szkennelő toner lézernyomtató kellék fénymásoló plotter nélküli WorkForce helyválasztás zsebszámológépek fénymásolás irodafelszerelés lednyomtató kutatás irodatechnika nyomtatási reklámanyag újrahasznosítás tintapatronok megoldások nyomtatóhiba monitorszűrő tintapatron billentyűzet ipari bádognyomtatás duplex CMYK újrahasznosított kisgép fax lézertonerek üzleti Packard epson Epson síknyomtatás 3D lézersugaras Brother irodaszerek canon elhelyezése nyomató papírelakadás tintasugaras brother sharp Pelikan led 3d iratmegsemmisítő bélyegzők hibajelzés Tintasugaras tipográfia és nyomtatószerviz lexmark eco kamera reklámajándék másológép 3Dnyomtató probléma vezeték Hewlett wi 3Dnyomtatás teszt egér toll optika iratrendezés stressz beszorult digitális tulajdonságok irodai gyorsfűzők Canon periféria javítószerviz rajzgép minőségipapír lézeresnyomtató anyag tisztítása feliratozógépek kellékanyagok ricoh Samsung képolvasó nyomtatópapír festékkazetta szerviz színtartomány Pro profi felújítás nyomtatótípusok nyomtatójavítás hibamegállapítás tinta multifunkciós vásárlás szétverés mátrix otthoni Konica hibák iroda írószer másolópapír használata hálózati színrendszer minőség nyomtató hibásnyomtató tintasugarasnyomtató minolta nyomtatószeriz Nyomtatás árazógépek hőnyomtató papír hp szkenner irodaberendezés golyóstoll vágógép fénymásolópapír lézer patron papíradagolás Irodatechnika kellékanyag töltőtoll beállítás papíráru nyomtatókazetta ofszetnyomtatás nyomtatás javítás tanácsok elromlott nyomtatóbeállítás dokumentumkezelés anyagbeszerzés litográfia HP mobilnyomtatás
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz