Ha elakad a papír - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ha elakad a papír

Közzétette itt Kellékanyagok ·
Tags: papírelakadásbeszorultpapír
A papírelakadás az egyik legkellemetlenebb probléma és az egyik leginkább zavaró gond a nyomtató felhasználónak, még akkor is, amikor szakemberről van szó.
nyomtató papírtálcaEzt még a legmodernebb berendezéseknél sem lehet elkerülni, ezért nem árt megismerni azokat a módszereket, amikkel javítani lehet a helyzeten.
Abban az esetben, ha gond van a nyomtató tálcával és ott akad el a papír, akkor érdemes kiszedni a beszorult papírt és még egyszer próbálkozni. Sok esetben ez megoldja a gondot.
Ha ez sem segít, megéri eltávolítani az összes ott lévő lapot és ismét elindítani az egész folyamatot. Sokszor a problémát az okozza, hogy a nyomtató tálca teljesen tele van. Ez tanácsos elkerülni.
Azt is figyelembe kell venni, hogy a nyomtatás után a másik tálca mindig megfelelően álljon, azonosulva a nyomtatott papír méretével.
Itt pedig érdemes megjegyezni, hogy sohasem szabad keverni a méreteket, mert az biztos elakadáshoz vezet.
Nem utolsó sorban pedig nem szabad elfelejteni, hogy sokszor az jelenti a bajt, hogy a papír nincs rendesen elhelyezve a papírtartóban.
Ennek a megoldása után valószínűleg nem akad el többet a papír. Végső esetben csakis a szerelő oldhatja meg a gondot, ha más megoldás nem akar sikerülni.Felhők
kamera otthoni hőnyomtató lézertonerek billentyűzet Brother patron üzleti Hewlett nélküli nyomtatók mátrix toner lexmark Konica Lanier teszt mobilnyomtatás mappák egér szétverés bádognyomtatás hibamegállapítás tanácsok nyomtatási Canon ricoh festékkazetta helyválasztás anyagbeszerzés elhelyezése tonerkazetta reklámanyag Samsung HP epson használata Pelikan papírelakadás golyóstoll canon Pro 3Dnyomtató papíráru kellék iratrendezés töltőtoll fénymásoló lézer optika lézersugaras reklámajándék irodaberendezés lézernyomtató nyomtatás fax Tintasugaras etikettnyomtatók lednyomtató tinta színtartomány tintapatronok újrahasznosítás dokumentumkezelés zsebszámológépek plotter nyomtatójavítás Packard Nyomtatás Epson javítószerviz tintasugaras irodatechnika képolvasó hálózati led javítás vágógép eco másolópapír litográfia irodaszerek papíradagolás tulajdonságok megoldások szkennelő hp konica sharp nyomtatókazetta színrendszer Irodatechnika digitális felújítás lézeresnyomtató újrahasznosított iratmegsemmisítő 3D árazógépek probléma nyomtatóhiba minőség sebesség kellékanyagok periféria multifunkciós vezeték tisztítása profi ipari minolta fénymásolás toll papír gyorsfűzők hibásnyomtató 3Dnyomtatás nyomtatópapír duplex nyomató hibák és wi ofszetnyomtatás irodaszer írószer klippes irodai fi gyerekeknek CMYK tipográfia tintapatron fénymásolópapír rajzgép officejet mátrixnyomtató másológép stressz anyag irodafelszerelés nyomtatótípusok beállítás hibajelzés WorkForce szerviz tintasugarasnyomtató kisgép elromlott monitorszűrő nyomtatószerviz nyomtatószeriz feliratozógépek vásárlás brother iroda szkenner kutatás nyomtató 3d síknyomtatás nyomtatóbeállítás bélyegzők minőségipapír beszorult kellékanyag
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz