Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Így vásároljunk nyomtatót!

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Nyomtatás ·
Tags: nyomtatásnyomtató
A nyomtató megvásárlása előtt a legfontosabb, hogy minél több információhoz jussunk az adott témában, mivel nem mindegy miért adunk mennyit. Az ár szerintem mindenkinél számít, de ugyanakkor a minőség is. A nyomtató vásárlás nem egy olyan dolog, amelyet napi szinte szoktunk vásárolni, ezért fő a körültekintés.

Elsősorban azt kell megnéznünk, hogy szükségünk van-e színes nyomtatásra, ha igen mennyire fogjuk ezt kihasználni a mindennapokban vagy pedig elég csak, ha fekete-fehérben nyomtatunk. Hiába vásárolunk meg olcsón egy nyomtatót, ha havonta olyan összegekért tudunk csak bele vásárolni hozzávalókat, s a végén pedig rájövünk, hogy egy drágább árban levő nyomtató sokkal olcsóbb lett volna.

A lézernyomtatók ára néhány tízezer forinttól elérhető, azoknak ajánlott, akiknek szükség van a színes nyomtatásra. Gyors, ugyanakkor gazdaságos, igényesebb levelek, névjegykártyákhoz kiváló. Ugyanakkor számolni kell azzal is, hogy a kellékanyag csere általában annyiba kerül, mint maga a nyomtató. Egy-egy toner 1-8.000 oldalra elegendő.

A lézernyomtatók akár egy évig is állhatnak magányosan, nem fognak beszáradni. Tintasugaras és lézeres nyomtatóból is léteznek különböző változatok, melyekkel akár a számítógép bekapcsolása nélkül fénymásolhatsz is.

A szilárd tintás nyomtatóknak az első, ami szembe tűnik az az áruk, manapság még nem igazán otthoni felhasználásra való, csak akkor érdemes befektetni egy ilyenbe, ha igazán ki is tudjuk használni, sebessége nagyon gyors és a minősége is kiváló. A vásárlás előtt tehát vegyük figyelembe a fenti apró, ám elhanyagolhatatlan szempontokat is.




Vissza a tartalomhoz