Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Amit a fénymásoló elhelyezéséről és használatáról tudni kell

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Nyomtatás ·
Tags: fénymásolónyomtatóelhelyezésehasználata
Minden irodában központi szerep jut a fénymásolónak, és sok helyen pontosan olyan nagy szereppel bír, mint a nyomtató.
Canon fénymásolóKisebb és nagyobb irodaházakban is van legalább 3, 4 darab, kis és nagy teljesítményű is, ugyanis sosem lehet tudni, hogy épp kinek mikor lesz a berendezésekre szüksége.
Mielőtt bármelyik cégvezető vagy menedzser a vásárlás mellett döntene, bizonyos szabályokat ajánlott észben tartani a biztonság és a huzamosabb ideig való, gondmentes alkalmazás érdekében.
Fontos tudni, hogy a fénymásológép használatbavétele előtt meg kell tervezni, hogy melyik helyiségben, teremben, illetve annak melyik részében kap majd helyet a szerkezet.
A létfontosságú biztonság érdekében az előírásoknak megfelelő helyen kell az helyet kapjon, tehát a záraz, pormentes, éghető vagy könnyen gyulladó anyagtól távol.
Sőt, sokszor arra is figyelni kell, hogy az közvetlen napsugárzástól védett részen legyen. Azt is tanácsos észben tartan, hogy a szellőzés érdekében a gép és a fal között minél nagyobb helyet szükséges biztosítani.
Az optimális teljesítmény biztosítása érdekében bizonyos óvintézkedéseket be kell tartani használat közben. Másolás közben nem szabad kinyitni az ajtót, illetve nem ajánlott kikapcsolni a gépet, amíg másolás folyik.




Vissza a tartalomhoz