Ricoh, vénmotoros a nyomtatók iparában - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ricoh, vénmotoros a nyomtatók iparában

Közzétette itt Ricoh ·
Tags: ricohnyomtató
Korunk fogyasztó társadalma úgy tűnik, hogy végre kezd elindulni egy olyan irányba, amely arra törekszik, hogy a minőséget elérje. Nem is csoda, hiszen annyi gyenge minőségű, selejtes árut lehet vásárolni, hogy kész csoda, hogy azok a termékek még mindig a polcon vannak.
Mi éppen ezért mutatjuk be önöknek a világmárkákat, amelyekről írunk olykor érdekességeket is, de igyekszünk azért olyan információkat is összeszedni, amelyek alapján ön el tudja dönteni, hogy melyiket válassza. Ennek a cikknek a témája a Ricoh márka, amely egy vénmotorosnak számít a nyomtató gyártás területén.
Egy japán eredetű cégről van, amely még 1936 február 6-án lett alapítva, Riken Zaibatsu által Tokióban. Ez a cég ugyanolyan nagyot alkotott a digitális fényképezőgépek, kamerák terén, mint a nyomatatók terén, ha nem nagyobbat, viszont minket most inkább a nyomtatói érdekelnek. Azonban, ha a cég profilját emlegetjük, akkor talán úgy lehet a legjobban megfogalmazni, hogy az irodai gépek, eszközök az ő területük, ugyanis faxtól kezdve egészen a vetítőig kezdve mindent gyártanak. 2010-ben a nettó bevételük 2 millió híján elérte a 300 millió amerikai dollárt, valamint több mint 100 ezer alkalmazottjuk dolgozik a cégnél.
Talán a marketing vonalon van mit javulniuk még, hiszen valljuk be, napjainkban picit háttérbe van szorulva a legnépszerűbb nyomtató márkák terén. Hiába vásárolták meg 2005-ben a Coventry City futball klub stadionjának a nevét, a Ricoh Arena nem hozott akkora népszerűséget, hogy hazánkban fel tudja venni a versenyt a mostani nagyágyúkkal.Felhők
probléma szkenner fénymásoló lézersugaras sebesség mátrixnyomtató hibák toner iratrendezés reklámanyag rajzgép iroda canon patron kellékanyagok szétverés nyomtató ricoh 3Dnyomtató officejet dokumentumkezelés nyomtatók vágógép bádognyomtatás WorkForce Pelikan hp papíradagolás lézeresnyomtató fénymásolás Samsung irodaszer festékkazetta fénymásolópapír Irodatechnika kellékanyag töltőtoll nyomtatóbeállítás 3d tintapatron lednyomtató írószer nyomtatójavítás nyomtatóhiba Lanier konica wi mátrix színtartomány mappák nyomtatószerviz képolvasó 3D mobilnyomtatás gyorsfűzők felújítás szkennelő nélküli minolta árazógépek irodatechnika teszt Konica stressz beállítás otthoni irodaberendezés ipari CMYK síknyomtatás nyomtatókazetta multifunkciós újrahasznosított egér Epson fi helyválasztás Canon javítás újrahasznosítás Packard anyag monitorszűrő vásárlás Tintasugaras papírelakadás tintasugaras HP feliratozógépek lézer megoldások led tintapatronok javítószerviz Nyomtatás beszorult elromlott nyomtatótípusok nyomtatás tulajdonságok tanácsok irodafelszerelés és etikettnyomtatók tipográfia Brother vezeték toll zsebszámológépek ofszetnyomtatás kellék üzleti golyóstoll tinta minőség duplex Hewlett optika kamera hibajelzés brother lézernyomtató irodaszerek epson irodai lézertonerek tisztítása kutatás nyomató hőnyomtató litográfia hibamegállapítás klippes nyomtatópapír elhelyezése másológép bélyegzők eco minőségipapír anyagbeszerzés színrendszer digitális sharp másolópapír hibásnyomtató papír nyomtatószeriz 3Dnyomtatás Pro nyomtatási használata iratmegsemmisítő reklámajándék papíráru gyerekeknek tintasugarasnyomtató tonerkazetta billentyűzet fax kisgép profi periféria hálózati plotter lexmark szerviz
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz