Ricoh, vénmotoros a nyomtatók iparában - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ricoh, vénmotoros a nyomtatók iparában

Közzétette itt Ricoh ·
Tags: ricohnyomtató
Korunk fogyasztó társadalma úgy tűnik, hogy végre kezd elindulni egy olyan irányba, amely arra törekszik, hogy a minőséget elérje. Nem is csoda, hiszen annyi gyenge minőségű, selejtes árut lehet vásárolni, hogy kész csoda, hogy azok a termékek még mindig a polcon vannak.
Mi éppen ezért mutatjuk be önöknek a világmárkákat, amelyekről írunk olykor érdekességeket is, de igyekszünk azért olyan információkat is összeszedni, amelyek alapján ön el tudja dönteni, hogy melyiket válassza. Ennek a cikknek a témája a Ricoh márka, amely egy vénmotorosnak számít a nyomtató gyártás területén.
Egy japán eredetű cégről van, amely még 1936 február 6-án lett alapítva, Riken Zaibatsu által Tokióban. Ez a cég ugyanolyan nagyot alkotott a digitális fényképezőgépek, kamerák terén, mint a nyomatatók terén, ha nem nagyobbat, viszont minket most inkább a nyomtatói érdekelnek. Azonban, ha a cég profilját emlegetjük, akkor talán úgy lehet a legjobban megfogalmazni, hogy az irodai gépek, eszközök az ő területük, ugyanis faxtól kezdve egészen a vetítőig kezdve mindent gyártanak. 2010-ben a nettó bevételük 2 millió híján elérte a 300 millió amerikai dollárt, valamint több mint 100 ezer alkalmazottjuk dolgozik a cégnél.
Talán a marketing vonalon van mit javulniuk még, hiszen valljuk be, napjainkban picit háttérbe van szorulva a legnépszerűbb nyomtató márkák terén. Hiába vásárolták meg 2005-ben a Coventry City futball klub stadionjának a nevét, a Ricoh Arena nem hozott akkora népszerűséget, hogy hazánkban fel tudja venni a versenyt a mostani nagyágyúkkal.Felhők
otthoni lézernyomtató golyóstoll kellékanyagok 3d irodai mappák lézer periféria wi mobilnyomtatás irodafelszerelés papír másolópapír tanácsok tintapatron optika hibajelzés hálózati papíráru irodaberendezés újrahasznosított hp Tintasugaras 3D litográfia konica Konica profi patron reklámanyag lézertonerek bélyegzők irodatechnika toll fénymásolópapír eco megoldások fénymásoló elhelyezése gyorsfűzők beszorult kellékanyag Pelikan hibamegállapítás vágógép mátrix lexmark Epson minolta írószer irodaszer 3Dnyomtató canon toner bádognyomtatás árazógépek nyomtatás zsebszámológépek nyomató tinta led kellék helyválasztás nyomtatóhiba billentyűzet használata mátrixnyomtató síknyomtatás Irodatechnika szkenner Samsung brother monitorszűrő etikettnyomtatók stressz színtartomány Lanier beállítás színrendszer officejet anyag anyagbeszerzés multifunkciós kisgép reklámajándék lézeresnyomtató lednyomtató irodaszerek digitális képolvasó ipari ricoh nyomtatási plotter tisztítása sharp gyerekeknek nyomtatószeriz nyomtatóbeállítás másológép szerviz dokumentumkezelés ofszetnyomtatás fi iroda 3Dnyomtatás HP sebesség probléma nyomtatótípusok nyomtatójavítás nélküli felújítás tonerkazetta fax festékkazetta egér tulajdonságok Packard papíradagolás javítás duplex szkennelő nyomtatószerviz papírelakadás tintasugaras WorkForce és elromlott újrahasznosítás fénymásolás hibák teszt nyomtatópapír vezeték kutatás hibásnyomtató hőnyomtató Brother minőségipapír nyomtató tintapatronok Pro lézersugaras nyomtatók nyomtatókazetta feliratozógépek klippes Nyomtatás epson vásárlás minőség rajzgép töltőtoll Hewlett tintasugarasnyomtató iratmegsemmisítő üzleti Canon tipográfia szétverés CMYK javítószerviz kamera iratrendezés
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz