Ricoh, vénmotoros a nyomtatók iparában - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ricoh, vénmotoros a nyomtatók iparában

Közzétette itt Ricoh ·
Tags: ricohnyomtató
Korunk fogyasztó társadalma úgy tűnik, hogy végre kezd elindulni egy olyan irányba, amely arra törekszik, hogy a minőséget elérje. Nem is csoda, hiszen annyi gyenge minőségű, selejtes árut lehet vásárolni, hogy kész csoda, hogy azok a termékek még mindig a polcon vannak.
Mi éppen ezért mutatjuk be önöknek a világmárkákat, amelyekről írunk olykor érdekességeket is, de igyekszünk azért olyan információkat is összeszedni, amelyek alapján ön el tudja dönteni, hogy melyiket válassza. Ennek a cikknek a témája a Ricoh márka, amely egy vénmotorosnak számít a nyomtató gyártás területén.
Egy japán eredetű cégről van, amely még 1936 február 6-án lett alapítva, Riken Zaibatsu által Tokióban. Ez a cég ugyanolyan nagyot alkotott a digitális fényképezőgépek, kamerák terén, mint a nyomatatók terén, ha nem nagyobbat, viszont minket most inkább a nyomtatói érdekelnek. Azonban, ha a cég profilját emlegetjük, akkor talán úgy lehet a legjobban megfogalmazni, hogy az irodai gépek, eszközök az ő területük, ugyanis faxtól kezdve egészen a vetítőig kezdve mindent gyártanak. 2010-ben a nettó bevételük 2 millió híján elérte a 300 millió amerikai dollárt, valamint több mint 100 ezer alkalmazottjuk dolgozik a cégnél.
Talán a marketing vonalon van mit javulniuk még, hiszen valljuk be, napjainkban picit háttérbe van szorulva a legnépszerűbb nyomtató márkák terén. Hiába vásárolták meg 2005-ben a Coventry City futball klub stadionjának a nevét, a Ricoh Arena nem hozott akkora népszerűséget, hogy hazánkban fel tudja venni a versenyt a mostani nagyágyúkkal.Felhők
lézertonerek tulajdonságok vezeték irodatechnika Brother tipográfia sebesség Epson 3d canon egér CMYK lézersugaras kellékanyag vágógép HP toll mobilnyomtatás megoldások síknyomtatás iroda hálózati Tintasugaras képolvasó anyag rajzgép mátrixnyomtató papíradagolás Hewlett tanácsok kutatás Pelikan nyomtatópapír litográfia tintasugaras újrahasznosítás hőnyomtató klippes minolta Pro és tinta bélyegzők hibajelzés nyomtatóbeállítás bádognyomtatás hp irodaszerek wi iratrendezés színrendszer WorkForce tintapatron digitális teszt epson lednyomtató tonerkazetta nélküli papírelakadás fénymásoló feliratozógépek festékkazetta másológép színtartomány nyomtatószeriz irodaberendezés irodafelszerelés periféria optika iratmegsemmisítő multifunkciós Samsung officejet lézer hibamegállapítás 3Dnyomtató zsebszámológépek nyomató beszorult másolópapír 3D hibák fax fi javítószerviz kisgép nyomtatók Konica dokumentumkezelés duplex Irodatechnika brother elromlott szerviz golyóstoll szkenner nyomtatószerviz helyválasztás ipari papír lexmark Canon kellék beállítás felújítás fénymásolópapír ofszetnyomtatás javítás stressz probléma etikettnyomtatók sharp nyomtatás nyomtatókazetta tintapatronok monitorszűrő kamera újrahasznosított tintasugarasnyomtató nyomtatóhiba Nyomtatás minőségipapír használata billentyűzet plotter reklámajándék szkennelő Lanier árazógépek anyagbeszerzés tisztítása nyomtatótípusok ricoh papíráru toner gyorsfűzők Packard üzleti kellékanyagok lézernyomtató lézeresnyomtató reklámanyag szétverés mátrix hibásnyomtató nyomtatójavítás 3Dnyomtatás nyomtatási elhelyezése nyomtató mappák írószer profi töltőtoll eco patron konica otthoni irodaszer vásárlás gyerekeknek led fénymásolás irodai minőség
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz