Ricoh, vénmotoros a nyomtatók iparában - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ricoh, vénmotoros a nyomtatók iparában

Közzétette itt Ricoh ·
Tags: ricohnyomtató
Korunk fogyasztó társadalma úgy tűnik, hogy végre kezd elindulni egy olyan irányba, amely arra törekszik, hogy a minőséget elérje. Nem is csoda, hiszen annyi gyenge minőségű, selejtes árut lehet vásárolni, hogy kész csoda, hogy azok a termékek még mindig a polcon vannak.
Mi éppen ezért mutatjuk be önöknek a világmárkákat, amelyekről írunk olykor érdekességeket is, de igyekszünk azért olyan információkat is összeszedni, amelyek alapján ön el tudja dönteni, hogy melyiket válassza. Ennek a cikknek a témája a Ricoh márka, amely egy vénmotorosnak számít a nyomtató gyártás területén.
Egy japán eredetű cégről van, amely még 1936 február 6-án lett alapítva, Riken Zaibatsu által Tokióban. Ez a cég ugyanolyan nagyot alkotott a digitális fényképezőgépek, kamerák terén, mint a nyomatatók terén, ha nem nagyobbat, viszont minket most inkább a nyomtatói érdekelnek. Azonban, ha a cég profilját emlegetjük, akkor talán úgy lehet a legjobban megfogalmazni, hogy az irodai gépek, eszközök az ő területük, ugyanis faxtól kezdve egészen a vetítőig kezdve mindent gyártanak. 2010-ben a nettó bevételük 2 millió híján elérte a 300 millió amerikai dollárt, valamint több mint 100 ezer alkalmazottjuk dolgozik a cégnél.
Talán a marketing vonalon van mit javulniuk még, hiszen valljuk be, napjainkban picit háttérbe van szorulva a legnépszerűbb nyomtató márkák terén. Hiába vásárolták meg 2005-ben a Coventry City futball klub stadionjának a nevét, a Ricoh Arena nem hozott akkora népszerűséget, hogy hazánkban fel tudja venni a versenyt a mostani nagyágyúkkal.Felhők
Samsung billentyűzet szerviz újrahasznosítás dokumentumkezelés hp klippes egér ipari irodai papír ofszetnyomtatás színrendszer lednyomtató eco gyerekeknek nyomtatószerviz vásárlás nyomtatójavítás hibajelzés papíráru színtartomány Nyomtatás bélyegzők fénymásolás Epson etikettnyomtatók konica Packard lézeresnyomtató vezeték teszt toll javítás kellékanyagok digitális Lanier irodafelszerelés patron irodatechnika profi elromlott tulajdonságok írószer 3Dnyomtató másolópapír Konica 3D iroda hibásnyomtató minolta nyomtatószeriz üzleti HP töltőtoll Hewlett javítószerviz lexmark kamera helyválasztás papírelakadás másológép irodaszer 3Dnyomtatás nélküli officejet elhelyezése beállítás kellékanyag újrahasznosított tanácsok hibák nyomtatókazetta wi Brother irodaberendezés Canon nyomtató duplex reklámanyag ricoh hibamegállapítás kisgép hőnyomtató tintapatron tinta nyomtatási kellék Tintasugaras Irodatechnika nyomtatópapír szkenner vágógép beszorult periféria tintasugarasnyomtató zsebszámológépek síknyomtatás litográfia képolvasó tonerkazetta tintapatronok otthoni fénymásolópapír WorkForce nyomtatóbeállítás toner reklámajándék CMYK probléma canon iratmegsemmisítő mátrix iratrendezés megoldások szkennelő nyomató nyomtatótípusok 3d nyomtatóhiba tintasugaras lézernyomtató gyorsfűzők papíradagolás árazógépek sharp mátrixnyomtató fénymásoló Pro multifunkciós irodaszerek mappák optika szétverés kutatás bádognyomtatás monitorszűrő epson golyóstoll használata és stressz hálózati feliratozógépek fi brother festékkazetta plotter sebesség anyagbeszerzés nyomtatás minőségipapír tipográfia Pelikan nyomtatók rajzgép mobilnyomtatás fax felújítás lézer anyag minőség led lézersugaras lézertonerek tisztítása
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz