Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

A minőségi multifunkciós eszközök és nyomtatók ásza nem más, mint a Brother

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Brother ·
Tags: brothernyomtatómásológép
Egy termék vásárlása során az emberek nagy figyelmet szentelnek a minőségre, árra és nem utolsó sorban a márkára. A Brother Global termékeit világszerte elismerik és használják. A több mint egy évszázados múltra visszatekintő vállalkozás, 1908-ban, Japánban kezdet el üzemelni.
brother logoA japán precizitás és megfontoltság az egyedülálló minőségű multifunkciós eszközök, nyomtatók, faxok és címkenyomtatók gyártására garancia. Európában több, mint ötven évtizede sikeresek. A vállalat Európában is nagy hangsúlyt fektet a vásárlókkal közeli kapcsolattartásra, a minőségre és lokális szerviz támogatásra.
A Brother vállalat szabadalmazott technológiáit szigorú felügyelet mellett, házon belül ellenőrzik. A nemzetközi tanúsítványokat független német cég állítja ki. Élen járnak az energiatakarékos készülékek gyártásában, így a környezetbarátok is előszeretettel vásárolják a Blue Angel és Energy Star tanúsítvánnyal ellátott termékeket.
A folyamatos kutatás fejlesztés pedig lehetővé teszi a fenntartható fejlődést a cég számára, a versenyképességet és ezáltal a vevői igények kielégítését. A Brother csoport legújabb nyomtatóit a non impact technológiával fejlesztik, így csökkentve a zajszintet is.
Természetesen aktívan dolgoznak az új anyagok fejlesztésén is, melyek a tonerekhez, festékszalagokhoz nélkülözhetetlenek. Igazoltan az egyik legismertebb és legkeresettebb márka, otthoni és irodai használatban egyaránt.




Vissza a tartalomhoz