Amit a Hewlett-Packard cégről tudni érdemes - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Amit a Hewlett-Packard cégről tudni érdemes

Közzétette itt Hewlett-Packard ·
Tags: HewlettPackardhpnyomtatófénymásoló
A világmárkáknak az ismerete nagyon fontos, hiszen nagyon sok embernek van egy-egy preferált márkája és azokat keresi a polcokon. Azonban sokszor téves kép alakul ki az emberek körében egy-egy márkáról, valamint nem biztos, hogy ha egy márka jó például telefonok gyártásában, akkor jó nyomtatók gyártásában is. Mi éppen ezért szeretnénk az olvasóinknak bemutatni egy olyan világmárkát, amely már rendelkezik elég szép múlttal, illetve az egyik legismertebb, ha nyomtatóról van szó.
Hewlett-Packard logoEz nem más, mint a Hewlett-Packard, vagy az ismertebb, rövidebb nevén, HP. A céget 1939-ben alapították, Kaliforniában, illetve azon belül Palo Alto-ban, továbbá ugyanitt található a székhelye is. A vezetők közül mindenképpen ki kell emelnünk két embert, Bill Hewlett-et és David Packard-ot, akiknek a vezetékneveiből lett megalkotva a cégnek a neve.
 Az iparágat tekintve, számítógép rendszerek, perifériák, szoftverek, IT területeken mozognak, természetesen elég sikeresen. 2011-es adatok szerint az árbevételük 127,24 milliárd dollár volt, valamint ebben az évben több, mint 349 ezer alkalmazottat foglalkoztattak. Korunkban úgy tekintenek rá, mint a világ egyik, ha nem a legnagyobb IT vállalata, amely egyébként a nyomtatóiról és az asztali számítógépjeiről lett híres.
Ez a cég jó példa minden álmodozó számára, hiszen ki gondolta volna annak idején, hogy mindössze 538 dollár befektetéssel, egy garázsból induló cég, akinek a tulajdonosai egy pénzérmével döntötték el a cég nevét, később a világ egyik legismertebb márkája lesz. Továbbá a HP-t a Szilícium-Völgy alapítójaként is nyugodtan emlegethetjük.Felhők
nyomtatás minőség toner tinta hibásnyomtató újrahasznosított gyorsfűzők síknyomtatás profi patron teszt vezeték papírelakadás iratmegsemmisítő Nyomtatás brother duplex mappák szerviz tintasugarasnyomtató minőségipapír hőnyomtató ofszetnyomtatás lézertonerek írószer irodafelszerelés hibajelzés etikettnyomtatók irodaszer monitorszűrő nyomtatószerviz javítás szkenner Pro kutatás 3D sharp Brother lézernyomtató klippes 3d canon tonerkazetta tintasugaras iroda elromlott szkennelő rajzgép nyomtatási beállítás megoldások wi WorkForce lézersugaras nyomtatóhiba lednyomtató hibamegállapítás irodai papír tintapatronok felújítás nyomtatók papíráru kamera eco tipográfia digitális hibák CMYK Samsung nyomató tanácsok színrendszer fénymásolás tulajdonságok plotter használata irodatechnika gyerekeknek szétverés Canon Tintasugaras konica led színtartomány toll festékkazetta nélküli Epson multifunkciós ricoh Konica üzleti fi optika nyomtatótípusok fénymásoló töltőtoll vágógép Irodatechnika anyagbeszerzés fax billentyűzet kellékanyag lézeresnyomtató nyomtatószeriz golyóstoll ipari minolta mátrixnyomtató lézer 3Dnyomtatás másolópapír iratrendezés epson bélyegzők lexmark kisgép stressz HP nyomtató mátrix javítószerviz vásárlás árazógépek reklámanyag Lanier tisztítása Pelikan officejet nyomtatóbeállítás fénymásolópapír nyomtatókazetta zsebszámológépek képolvasó sebesség nyomtatójavítás 3Dnyomtató kellék hálózati újrahasznosítás anyag probléma és kellékanyagok feliratozógépek mobilnyomtatás dokumentumkezelés papíradagolás litográfia irodaszerek elhelyezése reklámajándék egér Packard helyválasztás bádognyomtatás nyomtatópapír másológép hp otthoni irodaberendezés Hewlett tintapatron periféria beszorult
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz