Amit a Hewlett-Packard cégről tudni érdemes - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Amit a Hewlett-Packard cégről tudni érdemes

Közzétette itt Hewlett-Packard ·
Tags: HewlettPackardhpnyomtatófénymásoló
A világmárkáknak az ismerete nagyon fontos, hiszen nagyon sok embernek van egy-egy preferált márkája és azokat keresi a polcokon. Azonban sokszor téves kép alakul ki az emberek körében egy-egy márkáról, valamint nem biztos, hogy ha egy márka jó például telefonok gyártásában, akkor jó nyomtatók gyártásában is. Mi éppen ezért szeretnénk az olvasóinknak bemutatni egy olyan világmárkát, amely már rendelkezik elég szép múlttal, illetve az egyik legismertebb, ha nyomtatóról van szó.
Hewlett-Packard logoEz nem más, mint a Hewlett-Packard, vagy az ismertebb, rövidebb nevén, HP. A céget 1939-ben alapították, Kaliforniában, illetve azon belül Palo Alto-ban, továbbá ugyanitt található a székhelye is. A vezetők közül mindenképpen ki kell emelnünk két embert, Bill Hewlett-et és David Packard-ot, akiknek a vezetékneveiből lett megalkotva a cégnek a neve.
 Az iparágat tekintve, számítógép rendszerek, perifériák, szoftverek, IT területeken mozognak, természetesen elég sikeresen. 2011-es adatok szerint az árbevételük 127,24 milliárd dollár volt, valamint ebben az évben több, mint 349 ezer alkalmazottat foglalkoztattak. Korunkban úgy tekintenek rá, mint a világ egyik, ha nem a legnagyobb IT vállalata, amely egyébként a nyomtatóiról és az asztali számítógépjeiről lett híres.
Ez a cég jó példa minden álmodozó számára, hiszen ki gondolta volna annak idején, hogy mindössze 538 dollár befektetéssel, egy garázsból induló cég, akinek a tulajdonosai egy pénzérmével döntötték el a cég nevét, később a világ egyik legismertebb márkája lesz. Továbbá a HP-t a Szilícium-Völgy alapítójaként is nyugodtan emlegethetjük.Felhők
teszt ofszetnyomtatás reklámanyag fi konica egér hálózati lézernyomtató nyomtatószeriz hibamegállapítás monitorszűrő lexmark irodaberendezés írószer nyomtató fax 3Dnyomtatás minolta üzleti feliratozógépek golyóstoll brother fénymásoló és képolvasó síknyomtatás töltőtoll kellékanyagok szétverés toner szerviz mátrixnyomtató lézertonerek nyomtatójavítás irodatechnika kisgép szkenner tintapatronok mobilnyomtatás Tintasugaras plotter használata tintapatron kellék papír anyag nyomtatópapír nyomtatótípusok reklámajándék megoldások papíráru fénymásolópapír probléma 3D nélküli Lanier iratrendezés tipográfia Samsung beállítás másolópapír optika CMYK másológép dokumentumkezelés irodai gyerekeknek papíradagolás tintasugarasnyomtató sebesség tisztítása stressz vásárlás lézer lézersugaras irodafelszerelés toll eco mappák anyagbeszerzés klippes nyomtatók kutatás wi nyomtatóbeállítás digitális hibásnyomtató hibajelzés irodaszerek tanácsok újrahasznosítás nyomtatás felújítás epson profi sharp vágógép papírelakadás ipari színtartomány iroda Irodatechnika 3d 3Dnyomtató elromlott szkennelő újrahasznosított Epson Pro ricoh Brother litográfia mátrix hibák Nyomtatás javítószerviz bádognyomtatás minőség gyorsfűzők árazógépek Canon hőnyomtató led bélyegzők nyomtatóhiba lézeresnyomtató irodaszer rajzgép kamera tonerkazetta duplex helyválasztás tulajdonságok hp zsebszámológépek tinta iratmegsemmisítő Pelikan officejet periféria billentyűzet nyomtatókazetta multifunkciós nyomtatószerviz tintasugaras WorkForce fénymásolás otthoni nyomtatási színrendszer Hewlett festékkazetta canon HP kellékanyag patron Packard nyomató beszorult Konica lednyomtató javítás etikettnyomtatók elhelyezése minőségipapír vezeték
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz