Amit a Hewlett-Packard cégről tudni érdemes - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Amit a Hewlett-Packard cégről tudni érdemes

Közzétette itt Hewlett-Packard ·
Tags: HewlettPackardhpnyomtatófénymásoló
A világmárkáknak az ismerete nagyon fontos, hiszen nagyon sok embernek van egy-egy preferált márkája és azokat keresi a polcokon. Azonban sokszor téves kép alakul ki az emberek körében egy-egy márkáról, valamint nem biztos, hogy ha egy márka jó például telefonok gyártásában, akkor jó nyomtatók gyártásában is. Mi éppen ezért szeretnénk az olvasóinknak bemutatni egy olyan világmárkát, amely már rendelkezik elég szép múlttal, illetve az egyik legismertebb, ha nyomtatóról van szó.
Hewlett-Packard logoEz nem más, mint a Hewlett-Packard, vagy az ismertebb, rövidebb nevén, HP. A céget 1939-ben alapították, Kaliforniában, illetve azon belül Palo Alto-ban, továbbá ugyanitt található a székhelye is. A vezetők közül mindenképpen ki kell emelnünk két embert, Bill Hewlett-et és David Packard-ot, akiknek a vezetékneveiből lett megalkotva a cégnek a neve.
 Az iparágat tekintve, számítógép rendszerek, perifériák, szoftverek, IT területeken mozognak, természetesen elég sikeresen. 2011-es adatok szerint az árbevételük 127,24 milliárd dollár volt, valamint ebben az évben több, mint 349 ezer alkalmazottat foglalkoztattak. Korunkban úgy tekintenek rá, mint a világ egyik, ha nem a legnagyobb IT vállalata, amely egyébként a nyomtatóiról és az asztali számítógépjeiről lett híres.
Ez a cég jó példa minden álmodozó számára, hiszen ki gondolta volna annak idején, hogy mindössze 538 dollár befektetéssel, egy garázsból induló cég, akinek a tulajdonosai egy pénzérmével döntötték el a cég nevét, később a világ egyik legismertebb márkája lesz. Továbbá a HP-t a Szilícium-Völgy alapítójaként is nyugodtan emlegethetjük.Felhők
ricoh reklámajándék kamera monitorszűrő iratrendezés Packard nyomtatójavítás eco felújítás újrahasznosítás irodaszer feliratozógépek papír nyomtatás tintapatron lézernyomtató minőség mátrix etikettnyomtatók iroda fi officejet billentyűzet minőségipapír canon nyomtatók rajzgép reklámanyag 3Dnyomtató tulajdonságok anyag patron újrahasznosított hőnyomtató otthoni brother nyomtatókazetta digitális 3Dnyomtatás Lanier kellék dokumentumkezelés irodafelszerelés papírelakadás irodatechnika hálózati tisztítása szkennelő lézertonerek beszorult irodai helyválasztás kutatás javítás bélyegzők Pelikan kisgép gyerekeknek hibák nyomtató probléma epson HP hp lednyomtató javítószerviz képolvasó irodaberendezés fénymásoló színtartomány másolópapír Pro nyomtatóbeállítás nyomtatópapír tintasugaras Canon mátrixnyomtató nyomató Irodatechnika Nyomtatás Samsung szkenner nyomtatószeriz vásárlás festékkazetta zsebszámológépek tonerkazetta konica stressz anyagbeszerzés mappák optika nélküli kellékanyagok Konica hibásnyomtató litográfia vágógép hibamegállapítás WorkForce lézer ipari led fénymásolás használata tintapatronok sebesség Hewlett papíradagolás nyomtatótípusok tinta profi bádognyomtatás CMYK 3D színrendszer irodaszerek Brother üzleti és tanácsok írószer nyomtatószerviz mobilnyomtatás nyomtatóhiba vezeték tipográfia Tintasugaras hibajelzés duplex másológép töltőtoll fax nyomtatási 3d megoldások fénymásolópapír golyóstoll lexmark sharp árazógépek teszt Epson síknyomtatás ofszetnyomtatás periféria iratmegsemmisítő minolta szerviz toll lézersugaras wi szétverés multifunkciós beállítás tintasugarasnyomtató kellékanyag klippes gyorsfűzők papíráru elromlott lézeresnyomtató plotter elhelyezése egér toner
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz