Amit a Hewlett-Packard cégről tudni érdemes - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Amit a Hewlett-Packard cégről tudni érdemes

Közzétette itt Hewlett-Packard ·
Tags: HewlettPackardhpnyomtatófénymásoló
A világmárkáknak az ismerete nagyon fontos, hiszen nagyon sok embernek van egy-egy preferált márkája és azokat keresi a polcokon. Azonban sokszor téves kép alakul ki az emberek körében egy-egy márkáról, valamint nem biztos, hogy ha egy márka jó például telefonok gyártásában, akkor jó nyomtatók gyártásában is. Mi éppen ezért szeretnénk az olvasóinknak bemutatni egy olyan világmárkát, amely már rendelkezik elég szép múlttal, illetve az egyik legismertebb, ha nyomtatóról van szó.
Hewlett-Packard logoEz nem más, mint a Hewlett-Packard, vagy az ismertebb, rövidebb nevén, HP. A céget 1939-ben alapították, Kaliforniában, illetve azon belül Palo Alto-ban, továbbá ugyanitt található a székhelye is. A vezetők közül mindenképpen ki kell emelnünk két embert, Bill Hewlett-et és David Packard-ot, akiknek a vezetékneveiből lett megalkotva a cégnek a neve.
 Az iparágat tekintve, számítógép rendszerek, perifériák, szoftverek, IT területeken mozognak, természetesen elég sikeresen. 2011-es adatok szerint az árbevételük 127,24 milliárd dollár volt, valamint ebben az évben több, mint 349 ezer alkalmazottat foglalkoztattak. Korunkban úgy tekintenek rá, mint a világ egyik, ha nem a legnagyobb IT vállalata, amely egyébként a nyomtatóiról és az asztali számítógépjeiről lett híres.
Ez a cég jó példa minden álmodozó számára, hiszen ki gondolta volna annak idején, hogy mindössze 538 dollár befektetéssel, egy garázsból induló cég, akinek a tulajdonosai egy pénzérmével döntötték el a cég nevét, később a világ egyik legismertebb márkája lesz. Továbbá a HP-t a Szilícium-Völgy alapítójaként is nyugodtan emlegethetjük.Felhők
irodatechnika WorkForce vágógép patron anyagbeszerzés irodaszer Pelikan feliratozógépek stressz fi üzleti nyomtatás megoldások tisztítása gyerekeknek fénymásoló golyóstoll helyválasztás és mappák hálózati mátrix Epson kisgép szkenner etikettnyomtatók lézernyomtató minőségipapír lednyomtató újrahasznosítás papíradagolás anyag nyomtatópapír digitális dokumentumkezelés plotter irodai iratmegsemmisítő gyorsfűzők epson tanácsok mátrixnyomtató reklámajándék javítószerviz kellékanyagok fax toner klippes hőnyomtató szerviz irodafelszerelés színtartomány irodaszerek tintapatronok 3D HP javítás CMYK Brother tulajdonságok Lanier nélküli monitorszűrő tintapatron Packard nyomtatószerviz szétverés egér hibamegállapítás toll nyomtatószeriz Nyomtatás nyomtatókazetta elhelyezése hibásnyomtató Pro eco nyomtatók otthoni periféria papírelakadás lézeresnyomtató multifunkciós sebesség sharp beállítás szkennelő nyomtatóbeállítás canon billentyűzet mobilnyomtatás reklámanyag Konica papír másolópapír fénymásolás profi litográfia tintasugaras nyomtató tipográfia zsebszámológépek irodaberendezés duplex iroda nyomtatóhiba Hewlett bélyegzők lézertonerek nyomató beszorult Canon nyomtatótípusok wi rajzgép hp hibajelzés hibák tinta ipari nyomtatójavítás minőség nyomtatási iratrendezés brother led 3Dnyomtatás újrahasznosított kellékanyag Irodatechnika árazógépek teszt fénymásolópapír másológép ricoh képolvasó töltőtoll használata 3d minolta bádognyomtatás festékkazetta felújítás optika officejet lézersugaras vezeték Samsung síknyomtatás elromlott tonerkazetta ofszetnyomtatás probléma konica kutatás színrendszer lexmark lézer vásárlás tintasugarasnyomtató írószer papíráru kellék Tintasugaras 3Dnyomtató kamera
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz