Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Ismerje meg akciós termékünket!

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Epson ·
Tags: epsonnyomtatónyomtatáslézernyomtató
Az akció mindig megéri. Így van ez ebben a hónapban is. Havi akciós termékünk egy Epson Work Force Pro nyomtató most akár 105.000 Ft+áfáért. Az akció keretein belül a nyomtatóhoz most jár egy fekete XXL patron, beüzemelés, és ingyenes kiszállítás Budapest egész területén. Az Epson Work Force jellemzői a lényegesen alacsony költségek. Termékelőny. Ez lehet akár 50 %-kal alacsonyabb oldalköltség, összehasonlítva a versenytársak színes lézernyomtatóival.

Környezetbarát nyomtatóról van szó, azaz ez lehet akár 80 % - kal kevesebb áramfogyasztás is a versenytársak színes lézernyomtatóihoz viszonyítva. Nem utolsósorban időt takarít meg, az automatikus kétoldalas nyomtatással, szkenneléssel, másolással, faxolással.

A nyomtató üzleti célokra lett tervezve, szkennelési funkciók, LDAP címjegyzék-támogatással és PDL-emulációkkal. PrecisionCore-technológia jellemzi ezt a nyomtatót. Ez a technika jelenleg az Epson legkiválóbb nyomtatófej-technológiája. Akciós termékünk mint láthatja megannyi előnnyel bír, és kedvező áron vásárolható meg ebben a hónapban.

Ez az üzleti célokra tervezett nyomtató kiváló kiegészítője lehet irodájának, tovább bővítve a korszerű irodai berendezések tárházát. Vásárolja meg tőlünk most az Epson Work Force Pro nyomtatót kedvező áron, és biztosan jól jár!




Vissza a tartalomhoz