Mit tegyünk, ha hibát jelez a nyomtató? - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mit tegyünk, ha hibát jelez a nyomtató?

Közzétette itt Nyomtató-szerviz ·
Tags: nyomtatóhibajelzés
Korunkban a modern technológia gyakorlatilag rányomja a bélyegét mindenre, így a munkánkra is. Időről időre jelennek meg új gépek, amelyeket lehet hasznosítani bizonyos munkafolyamat során, viszont miután az adott gép el van készítve, utána már az ember kell alkalmazkodjon hozzá.
Most egy filozófiai jellegű gondolatot engedjenek meg a számomra, ki gondolta volna, hogy egyszer az embereknek kell alkalmazkodni a gépekhez. Pedig ez napjainkban így van, hiszen, ha nem tanuljuk meg használni őket, akkor nem tudjuk a munkát sem elvégezni. Visszatérve a cikk eredeti témájához, ez a helyzet a nyomtatókkal is, hiszen az sem működik magától, meg kell tanulnunk használni.
Szeretnénk megosztani önökkel pár olyan gyakori jelenséget, amely előfordulhat abban az esetben, ha egy nyomtató hibát jelez ki. Ugye, ebben az esetben sokszor azt se tudjuk, hogy mire gondoljunk és mi, emberek hajlamosak vagyunk elbonyolítani az egészet, pedig olykor pofon egyszerű. Az egyik leggyakoribb hiba üzenet, hogy kifogyott, illetve becsípődött a papír.
Csupán egy gyors ellenőrzéssel már meg is kíméltük a gépünket egy kis bántalmazástól. A másik nagyon gyakori hibaüzenet, hogy kifogyott a tinta. Ez is rendkívül logikus, hiszen ha belegondolunk, egy nyomtató mitől ne tudna nyomtatni. Vagy kifogyott a papír vagy elfogyott a tinta, végtelen egyszerű.
Napjainkban azért már jellemző a nyomtatókra, hogy a képernyőjükön érthetően leírják nekünk, illetve egyre több gép esetében már van magyar nyelvi beállításra is lehetőség, tehát nem kell pánikolni. A végén, csupán a vicc kedvéért még egy jó tanács, hibaüzenet esetén győződjünk meg róla, hogy nincs-e áramszünet.
Felhők
golyóstoll rajzgép led kisgép Pelikan tintapatron síknyomtatás szkennelő és fi nélküli teszt nyomtatóhiba irodatechnika Nyomtatás nyomtatószeriz töltőtoll gyorsfűzők szerviz duplex helyválasztás nyomtatókazetta fénymásolópapír papírelakadás sebesség mátrixnyomtató Irodatechnika nyomtatás beállítás elromlott javítószerviz mappák lednyomtató írószer kamera dokumentumkezelés irodaszer kellékanyagok hibajelzés tonerkazetta nyomtatótípusok gyerekeknek beszorult irodaszerek toner Brother hálózati Hewlett iratmegsemmisítő lézertonerek egér képolvasó anyagbeszerzés szétverés tinta profi bélyegzők wi canon lézeresnyomtató optika Tintasugaras multifunkciós patron nyomató papír iroda hibák irodaberendezés irodafelszerelés hőnyomtató tintapatronok lézer eco papíradagolás nyomtatási konica 3d nyomtatószerviz ipari Packard brother papíráru Canon kellékanyag billentyűzet árazógépek iratrendezés felújítás minolta elhelyezése színrendszer hibásnyomtató lézernyomtató reklámanyag otthoni használata WorkForce litográfia toll tisztítása hibamegállapítás ofszetnyomtatás lexmark minőségipapír HP kellék tanácsok 3D Epson hp tintasugaras Lanier reklámajándék feliratozógépek plotter Samsung minőség sharp irodai lézersugaras vásárlás anyag fax javítás officejet 3Dnyomtatás probléma színtartomány etikettnyomtatók kutatás fénymásoló újrahasznosítás stressz fénymásolás megoldások Konica bádognyomtatás mobilnyomtatás nyomtatóbeállítás periféria CMYK 3Dnyomtató másológép vágógép tintasugarasnyomtató üzleti másolópapír tulajdonságok nyomtatójavítás mátrix tipográfia festékkazetta nyomtató Pro zsebszámológépek ricoh nyomtatópapír nyomtatók digitális klippes monitorszűrő epson vezeték újrahasznosított szkenner
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz