Mit tegyünk, ha hibát jelez a nyomtató? - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mit tegyünk, ha hibát jelez a nyomtató?

Közzétette itt Nyomtató-szerviz ·
Tags: nyomtatóhibajelzés
Korunkban a modern technológia gyakorlatilag rányomja a bélyegét mindenre, így a munkánkra is. Időről időre jelennek meg új gépek, amelyeket lehet hasznosítani bizonyos munkafolyamat során, viszont miután az adott gép el van készítve, utána már az ember kell alkalmazkodjon hozzá.
Most egy filozófiai jellegű gondolatot engedjenek meg a számomra, ki gondolta volna, hogy egyszer az embereknek kell alkalmazkodni a gépekhez. Pedig ez napjainkban így van, hiszen, ha nem tanuljuk meg használni őket, akkor nem tudjuk a munkát sem elvégezni. Visszatérve a cikk eredeti témájához, ez a helyzet a nyomtatókkal is, hiszen az sem működik magától, meg kell tanulnunk használni.
Szeretnénk megosztani önökkel pár olyan gyakori jelenséget, amely előfordulhat abban az esetben, ha egy nyomtató hibát jelez ki. Ugye, ebben az esetben sokszor azt se tudjuk, hogy mire gondoljunk és mi, emberek hajlamosak vagyunk elbonyolítani az egészet, pedig olykor pofon egyszerű. Az egyik leggyakoribb hiba üzenet, hogy kifogyott, illetve becsípődött a papír.
Csupán egy gyors ellenőrzéssel már meg is kíméltük a gépünket egy kis bántalmazástól. A másik nagyon gyakori hibaüzenet, hogy kifogyott a tinta. Ez is rendkívül logikus, hiszen ha belegondolunk, egy nyomtató mitől ne tudna nyomtatni. Vagy kifogyott a papír vagy elfogyott a tinta, végtelen egyszerű.
Napjainkban azért már jellemző a nyomtatókra, hogy a képernyőjükön érthetően leírják nekünk, illetve egyre több gép esetében már van magyar nyelvi beállításra is lehetőség, tehát nem kell pánikolni. A végén, csupán a vicc kedvéért még egy jó tanács, hibaüzenet esetén győződjünk meg róla, hogy nincs-e áramszünet.
Felhők
beszorult tintapatronok Canon elromlott és tintasugarasnyomtató canon szerviz Hewlett Pro javítás lézernyomtató eco töltőtoll vezeték klippes vágógép fénymásolópapír tulajdonságok üzleti nyomtatókazetta javítószerviz kellékanyagok fénymásoló dokumentumkezelés multifunkciós gyorsfűzők nyomtatóhiba minőség Tintasugaras kisgép tisztítása toll tintapatron tipográfia nyomató kellék Brother plotter nyomtató Epson újrahasznosítás minolta irodai probléma hőnyomtató hibajelzés Pelikan nyomtatók 3Dnyomtató nyomtatójavítás WorkForce mátrixnyomtató hibák reklámajándék lexmark mátrix ipari Lanier bádognyomtatás 3D vásárlás nyomtatási 3d teszt írószer papíráru szkenner festékkazetta litográfia nyomtatás gyerekeknek mobilnyomtatás sebesség egér fax anyagbeszerzés lézer billentyűzet tanácsok helyválasztás hibásnyomtató hálózati bélyegzők kutatás lézeresnyomtató újrahasznosított wi toner optika irodafelszerelés másolópapír led síknyomtatás lézersugaras papíradagolás tonerkazetta lednyomtató monitorszűrő lézertonerek Samsung reklámanyag hibamegállapítás színrendszer irodaberendezés konica feliratozógépek képolvasó patron papírelakadás nyomtatószeriz otthoni profi brother Konica Irodatechnika irodaszerek Nyomtatás kamera kellékanyag nyomtatóbeállítás zsebszámológépek nélküli irodatechnika rajzgép anyag ofszetnyomtatás etikettnyomtatók digitális nyomtatótípusok Packard felújítás tinta használata tintasugaras nyomtatószerviz árazógépek periféria beállítás sharp CMYK iratrendezés mappák nyomtatópapír iratmegsemmisítő 3Dnyomtatás papír golyóstoll másológép elhelyezése duplex HP színtartomány fi minőségipapír officejet irodaszer hp szétverés megoldások iroda fénymásolás szkennelő stressz epson ricoh
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz