Mit tegyünk, ha hibát jelez a nyomtató? - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mit tegyünk, ha hibát jelez a nyomtató?

Közzétette itt Nyomtató-szerviz ·
Tags: nyomtatóhibajelzés
Korunkban a modern technológia gyakorlatilag rányomja a bélyegét mindenre, így a munkánkra is. Időről időre jelennek meg új gépek, amelyeket lehet hasznosítani bizonyos munkafolyamat során, viszont miután az adott gép el van készítve, utána már az ember kell alkalmazkodjon hozzá.
Most egy filozófiai jellegű gondolatot engedjenek meg a számomra, ki gondolta volna, hogy egyszer az embereknek kell alkalmazkodni a gépekhez. Pedig ez napjainkban így van, hiszen, ha nem tanuljuk meg használni őket, akkor nem tudjuk a munkát sem elvégezni. Visszatérve a cikk eredeti témájához, ez a helyzet a nyomtatókkal is, hiszen az sem működik magától, meg kell tanulnunk használni.
Szeretnénk megosztani önökkel pár olyan gyakori jelenséget, amely előfordulhat abban az esetben, ha egy nyomtató hibát jelez ki. Ugye, ebben az esetben sokszor azt se tudjuk, hogy mire gondoljunk és mi, emberek hajlamosak vagyunk elbonyolítani az egészet, pedig olykor pofon egyszerű. Az egyik leggyakoribb hiba üzenet, hogy kifogyott, illetve becsípődött a papír.
Csupán egy gyors ellenőrzéssel már meg is kíméltük a gépünket egy kis bántalmazástól. A másik nagyon gyakori hibaüzenet, hogy kifogyott a tinta. Ez is rendkívül logikus, hiszen ha belegondolunk, egy nyomtató mitől ne tudna nyomtatni. Vagy kifogyott a papír vagy elfogyott a tinta, végtelen egyszerű.
Napjainkban azért már jellemző a nyomtatókra, hogy a képernyőjükön érthetően leírják nekünk, illetve egyre több gép esetében már van magyar nyelvi beállításra is lehetőség, tehát nem kell pánikolni. A végén, csupán a vicc kedvéért még egy jó tanács, hibaüzenet esetén győződjünk meg róla, hogy nincs-e áramszünet.
Felhők
mappák nyomtatókazetta papíradagolás ipari lézer 3D javítószerviz konica led litográfia zsebszámológépek 3d irodaszerek irodaszer szkenner fénymásoló hibásnyomtató mobilnyomtatás CMYK töltőtoll 3Dnyomtató otthoni tanácsok kellékanyag anyag nyomtatóbeállítás toner papír hibajelzés síknyomtatás tintapatronok kutatás minőségipapír officejet szétverés színrendszer klippes üzleti vásárlás 3Dnyomtatás reklámajándék tulajdonságok Irodatechnika teszt sharp felújítás optika Konica fénymásolás Tintasugaras monitorszűrő Epson gyerekeknek elhelyezése nyomtatás megoldások plotter helyválasztás lézernyomtató és WorkForce hibák probléma lézertonerek etikettnyomtatók brother anyagbeszerzés Brother irodaberendezés nyomtatótípusok sebesség periféria tinta Pro iratrendezés Samsung nyomtatószerviz képolvasó hálózati nyomtatószeriz minőség eco duplex canon beszorult profi lézersugaras irodafelszerelés árazógépek rajzgép feliratozógépek fénymásolópapír újrahasznosítás ofszetnyomtatás Nyomtatás iroda lexmark egér nyomtatójavítás újrahasznosított nyomtatópapír lednyomtató tintapatron kisgép bádognyomtatás billentyűzet nyomtatóhiba kellék Hewlett hőnyomtató vezeték tintasugaras stressz másológép nyomató mátrixnyomtató epson reklámanyag javítás HP kellékanyagok fi toll szerviz lézeresnyomtató minolta papírelakadás festékkazetta papíráru szkennelő nélküli elromlott Packard gyorsfűzők tipográfia nyomtató tintasugarasnyomtató Canon vágógép irodai hibamegállapítás írószer digitális Lanier használata dokumentumkezelés kamera multifunkciós tisztítása iratmegsemmisítő Pelikan másolópapír fax hp patron irodatechnika nyomtatók színtartomány nyomtatási wi mátrix golyóstoll beállítás bélyegzők tonerkazetta ricoh
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz