Mit tegyünk, ha hibát jelez a nyomtató? - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mit tegyünk, ha hibát jelez a nyomtató?

Közzétette itt Nyomtató-szerviz ·
Tags: nyomtatóhibajelzés
Korunkban a modern technológia gyakorlatilag rányomja a bélyegét mindenre, így a munkánkra is. Időről időre jelennek meg új gépek, amelyeket lehet hasznosítani bizonyos munkafolyamat során, viszont miután az adott gép el van készítve, utána már az ember kell alkalmazkodjon hozzá.
Most egy filozófiai jellegű gondolatot engedjenek meg a számomra, ki gondolta volna, hogy egyszer az embereknek kell alkalmazkodni a gépekhez. Pedig ez napjainkban így van, hiszen, ha nem tanuljuk meg használni őket, akkor nem tudjuk a munkát sem elvégezni. Visszatérve a cikk eredeti témájához, ez a helyzet a nyomtatókkal is, hiszen az sem működik magától, meg kell tanulnunk használni.
Szeretnénk megosztani önökkel pár olyan gyakori jelenséget, amely előfordulhat abban az esetben, ha egy nyomtató hibát jelez ki. Ugye, ebben az esetben sokszor azt se tudjuk, hogy mire gondoljunk és mi, emberek hajlamosak vagyunk elbonyolítani az egészet, pedig olykor pofon egyszerű. Az egyik leggyakoribb hiba üzenet, hogy kifogyott, illetve becsípődött a papír.
Csupán egy gyors ellenőrzéssel már meg is kíméltük a gépünket egy kis bántalmazástól. A másik nagyon gyakori hibaüzenet, hogy kifogyott a tinta. Ez is rendkívül logikus, hiszen ha belegondolunk, egy nyomtató mitől ne tudna nyomtatni. Vagy kifogyott a papír vagy elfogyott a tinta, végtelen egyszerű.
Napjainkban azért már jellemző a nyomtatókra, hogy a képernyőjükön érthetően leírják nekünk, illetve egyre több gép esetében már van magyar nyelvi beállításra is lehetőség, tehát nem kell pánikolni. A végén, csupán a vicc kedvéért még egy jó tanács, hibaüzenet esetén győződjünk meg róla, hogy nincs-e áramszünet.
Felhők
brother ipari elromlott multifunkciós feliratozógépek Irodatechnika kellék mátrix nyomtatótípusok 3Dnyomtató vásárlás irodafelszerelés konica bádognyomtatás irodai Tintasugaras fénymásoló Nyomtatás kutatás hibásnyomtató lednyomtató etikettnyomtatók rajzgép 3d officejet kellékanyagok zsebszámológépek tisztítása Lanier beszorult Pro minőség hálózati eco tinta töltőtoll Pelikan fax duplex nyomtatópapír iratmegsemmisítő másolópapír papírelakadás síknyomtatás nyomtatók lézer és nyomtatóhiba kisgép nyomtatójavítás canon nyomtatóbeállítás hőnyomtató irodaberendezés tintasugarasnyomtató toner egér nélküli teszt felújítás elhelyezése Hewlett árazógépek lézernyomtató 3Dnyomtatás ofszetnyomtatás 3D hibák másológép Canon mátrixnyomtató nyomtató üzleti papíradagolás toll tulajdonságok epson szkennelő Konica festékkazetta papír hibajelzés Samsung minolta Brother iroda irodaszer szkenner szétverés tonerkazetta otthoni periféria irodatechnika vágógép nyomtatókazetta CMYK lézersugaras nyomtatószeriz patron használata mappák golyóstoll Epson gyerekeknek HP Packard kamera képolvasó anyagbeszerzés újrahasznosítás nyomtatás tipográfia litográfia hibamegállapítás lézeresnyomtató fi stressz minőségipapír klippes monitorszűrő wi reklámajándék irodaszerek hp plotter tanácsok reklámanyag javítószerviz színrendszer vezeték szerviz lexmark kellékanyag írószer WorkForce színtartomány billentyűzet lézertonerek tintapatron optika dokumentumkezelés mobilnyomtatás nyomató anyag probléma digitális tintapatronok helyválasztás tintasugaras újrahasznosított megoldások sharp nyomtatószerviz papíráru ricoh led javítás fénymásolás nyomtatási fénymásolópapír beállítás sebesség profi iratrendezés bélyegzők gyorsfűzők
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz