Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell? - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell?

Közzétette itt Brother ·
Tags: Brothernyomtató
Talán Magyarországon még annyira nem ismert, mert itt talán a HP és Dell nyomtatók uralják a piacot, de a Brother márka egyre nagyobb teret nyer, ami talán a magas nívónak és kifogástalan funkcióknak köszönhető, amikkel a nyomtatók rendelkeznek.
Brother MFC-J5330DWIgazán nagy sikereket ért el például a Brother MFC-J5330DW modell, amit nem csak a felhasználók dicsérnek, hanem a szakértők is.
De mit tud ez a gép?
Egyesek azért szeretik ezt, mert ez roppant olcsó, és a gép egyszerre jó nyomtatásra, fénymásolásra és faxolásra is. A készülék 159 fontba kerül, ami nem is annyira sok, tekintve, hogy mi mindenre jó.
Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a másoló képes 12 lapot biztosítani egy perc alatt és a nyomtatós eléri a 35 lapot percenként.
Természetesen ez nem a leggyorsabb gép a piacon, de mindenképp megbízható. Az igazi előny az is, hogy jó minőségű nyomtatást és szkennelést biztosít, és a faxolásnál is maximálisan megállja a helyét.
Akkor tökéletes megoldás, amikor egy cég most veszi meg első készülékeit, és valami olyat akar, ami nem csak színvonalas, de olcsó is. A Brother MFC-J5330DW ezt biztosítja mindenkinek.Felhők
golyóstoll és Nyomtatás beállítás mobilnyomtatás led Irodatechnika javítás nyomtatószeriz papíráru WorkForce gyerekeknek töltőtoll lézer tintasugaras nyomtatókazetta másológép megoldások kamera javítószerviz szkenner lézertonerek 3Dnyomtató írószer ricoh bádognyomtatás dokumentumkezelés festékkazetta multifunkciós mátrix vezeték nyomtatójavítás Lanier szkennelő lézernyomtató tintapatron nyomtatótípusok irodafelszerelés minőség papír optika árazógépek tonerkazetta újrahasznosított officejet nyomtatópapír teszt mátrixnyomtató hibajelzés nélküli canon zsebszámológépek iratmegsemmisítő anyag Samsung hp fi tanácsok tisztítása periféria nyomtatás kutatás Brother kisgép minőségipapír anyagbeszerzés eco tulajdonságok HP Epson hibásnyomtató színrendszer fénymásolás fénymásoló elhelyezése színtartomány nyomató konica Pro minolta profi 3D síknyomtatás tintasugarasnyomtató vágógép irodaszerek kellékanyagok monitorszűrő nyomtatók Tintasugaras litográfia plotter CMYK Pelikan hibák nyomtatószerviz otthoni képolvasó mappák hibamegállapítás irodatechnika egér probléma sebesség brother digitális fax ipari papíradagolás helyválasztás hőnyomtató irodaberendezés lézeresnyomtató feliratozógépek nyomtatóbeállítás tinta toll újrahasznosítás patron irodai felújítás kellék Packard elromlott rajzgép Hewlett epson ofszetnyomtatás szétverés billentyűzet irodaszer Canon toner másolópapír vásárlás wi üzleti stressz lednyomtató klippes sharp szerviz nyomtatóhiba papírelakadás nyomtatási tintapatronok reklámajándék tipográfia duplex 3d kellékanyag iroda beszorult nyomtató Konica gyorsfűzők reklámanyag hálózati fénymásolópapír lexmark 3Dnyomtatás használata iratrendezés bélyegzők etikettnyomtatók lézersugaras
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz