Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell?

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Brother ·
Tags: Brothernyomtató
Talán Magyarországon még annyira nem ismert, mert itt talán a HP és Dell nyomtatók uralják a piacot, de a Brother márka egyre nagyobb teret nyer, ami talán a magas nívónak és kifogástalan funkcióknak köszönhető, amikkel a nyomtatók rendelkeznek.
Brother MFC-J5330DWIgazán nagy sikereket ért el például a Brother MFC-J5330DW modell, amit nem csak a felhasználók dicsérnek, hanem a szakértők is.
De mit tud ez a gép?
Egyesek azért szeretik ezt, mert ez roppant olcsó, és a gép egyszerre jó nyomtatásra, fénymásolásra és faxolásra is. A készülék 159 fontba kerül, ami nem is annyira sok, tekintve, hogy mi mindenre jó.
Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a másoló képes 12 lapot biztosítani egy perc alatt és a nyomtatós eléri a 35 lapot percenként.
Természetesen ez nem a leggyorsabb gép a piacon, de mindenképp megbízható. Az igazi előny az is, hogy jó minőségű nyomtatást és szkennelést biztosít, és a faxolásnál is maximálisan megállja a helyét.
Akkor tökéletes megoldás, amikor egy cég most veszi meg első készülékeit, és valami olyat akar, ami nem csak színvonalas, de olcsó is. A Brother MFC-J5330DW ezt biztosítja mindenkinek.



Vissza a tartalomhoz