Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell? - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell?

Közzétette itt Brother ·
Tags: Brothernyomtató
Talán Magyarországon még annyira nem ismert, mert itt talán a HP és Dell nyomtatók uralják a piacot, de a Brother márka egyre nagyobb teret nyer, ami talán a magas nívónak és kifogástalan funkcióknak köszönhető, amikkel a nyomtatók rendelkeznek.
Brother MFC-J5330DWIgazán nagy sikereket ért el például a Brother MFC-J5330DW modell, amit nem csak a felhasználók dicsérnek, hanem a szakértők is.
De mit tud ez a gép?
Egyesek azért szeretik ezt, mert ez roppant olcsó, és a gép egyszerre jó nyomtatásra, fénymásolásra és faxolásra is. A készülék 159 fontba kerül, ami nem is annyira sok, tekintve, hogy mi mindenre jó.
Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a másoló képes 12 lapot biztosítani egy perc alatt és a nyomtatós eléri a 35 lapot percenként.
Természetesen ez nem a leggyorsabb gép a piacon, de mindenképp megbízható. Az igazi előny az is, hogy jó minőségű nyomtatást és szkennelést biztosít, és a faxolásnál is maximálisan megállja a helyét.
Akkor tökéletes megoldás, amikor egy cég most veszi meg első készülékeit, és valami olyat akar, ami nem csak színvonalas, de olcsó is. A Brother MFC-J5330DW ezt biztosítja mindenkinek.Felhők
reklámanyag egér hibásnyomtató papíradagolás Hewlett golyóstoll fénymásolópapír üzleti zsebszámológépek epson sebesség nyomtatópapír papíráru 3Dnyomtató multifunkciós kellékanyag profi újrahasznosított teszt mátrix irodaszerek tintasugarasnyomtató papírelakadás kisgép irodai CMYK mobilnyomtatás irodatechnika dokumentumkezelés hibamegállapítás toll újrahasznosítás stressz 3d lednyomtató hálózati sharp hp billentyűzet nyomtatóhiba kutatás kellék színtartomány Nyomtatás mátrixnyomtató mappák nyomtatás lézertonerek konica nyomtatószeriz szkenner Packard canon reklámajándék optika síknyomtatás anyag nyomató klippes tintasugaras másolópapír irodaberendezés Brother monitorszűrő tintapatron lézersugaras másológép színrendszer nyomtatók vezeték ipari beszorult vásárlás hibák gyorsfűzők tisztítása led szerviz megoldások nyomtatóbeállítás 3D fi WorkForce Pelikan ricoh duplex képolvasó iroda nyomtatójavítás digitális hőnyomtató periféria Epson irodafelszerelés Konica elromlott írószer tipográfia nyomtatószerviz nyomtatókazetta iratrendezés szétverés gyerekeknek és töltőtoll árazógépek minőség rajzgép toner officejet Lanier Irodatechnika etikettnyomtatók nyomtatási eco anyagbeszerzés tanácsok tulajdonságok nyomtató fénymásoló Canon fax bádognyomtatás Pro helyválasztás beállítás bélyegzők festékkazetta felújítás nélküli nyomtatótípusok brother HP 3Dnyomtatás minőségipapír hibajelzés tonerkazetta plotter feliratozógépek iratmegsemmisítő kellékanyagok javítószerviz tintapatronok wi Tintasugaras minolta szkennelő kamera irodaszer lexmark otthoni vágógép fénymásolás litográfia lézer patron elhelyezése használata Samsung lézernyomtató javítás ofszetnyomtatás probléma lézeresnyomtató tinta papír
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz