Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Meghibásodott nyomtató

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Nyomtató-szerviz ·
Tags: nyomtatójavítás
Előbb vagy utóbb minden berendezésnek karbantartásra van szüksége. A kiegészítők és alkatrészek elkopnak vagy meghibásodnak, ennek következtében pedig a nyomtatás minősége elromlik, már ha egyáltalán működik még.
nyomtató javítás
Ilyenkor nem kell kétségbeesni és azonnal új nyomtató után járkálni, hiszen a szakértő felmérése után még bőven van idő cselekedni. Mindenképp meg kell várni, míg egy tapasztalt szerelő szemügyre veszi a készüléket és megállapítja, hogy mi a következő lépés.
Ha azt mondja, hogy megjavítható a probléma és a nyomtató ugyanolyan jól fog működni, akkor teljesen felesleges újra költenie.
Sokan hajlamosak azt hinni, hogy ha valami elromlik, akkor az eleve nem is volt jó minőségű. Holott egy idő után minden berendezésnek lejár az ideje és karbantartást igényel. Azonban ez nem jelenti azt, hogy egy kisebb vagyont kell kiadnia az új modellekre.
A multifunkciós nyomtatók esetében a probléma kissé összetettebb, hiszen több készülék található egyetlen gépben.
Ilyenkor sem érdemes saját kezűleg belemászni. Amit meg lehet tenni, ha nem megy a nyomtatás, hogy megnézi, nem akadt-e be egy lap, vagy nem maradt-e benn egy begyűrt darabka.
Ez igen gyakori probléma és néhány perc alatt meg is oldható. Azonban, ha a probléma gyökere nem innen ered, akkor elkerülhetetlen az út a szervizbe.
Ha nem túl komoly a meghibásodás, akkor nyugodtan használhatja a továbbiakban is. Arra is figyelni kell, hogy a patron ne száradjon bele a nyomtatóba, tehát időnként még akkor is nyomtasson néhány oldalt, ha nincs rá szüksége.



Vissza a tartalomhoz