Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Nyomtatót otthonra! Na de milyet?

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Nyomtatás ·
Tags: nyomtatónyomtatásmátrixtintasugaraslézer
Maga a nyomtató arra képes, hogy a digitális adatokat megjelenítse legtöbb esetben papíron. Különböző nyomtató típusok vannak, mint például: ütő- és nem ütőnyomtatók, illetve színes és szürkeárnyalatos nyomtatók. Képalkotás szerint lehet: lézernyomtató, tintasugaras nyomtató, szilárd tintával működő nyomtató, festék-szublimációs, illetve festék nélküli nyomtatók.

Milyen nyomtatót is vegyen? Már hosszú ideje próbálják hangsúlyozni, hogy nyomtató vásárlás előtt érdemes kicsit szétnézni vagy éppen az interneten böngészni, hogy milyen árakban is vannak, mivel legtöbb esetben kiderül az olcsóról is, hogy mennyire drága, ha megfelelően szétnézünk, akkor akár több ezer forintot is megtudunk spórolni, ami valljuk be mindenkinek kedvezni fog.

Most egy kicsit részletesebben arról, hogy melyik típus mikre is képes:
1.Mátrix: a mátrixnyomtató az írógép továbbfejlesztett változata. Napjainkban olyan helyeken használják, ahol nem igazán számít a minőség túlzottan, nem is annyira elavult, mint azt, ahogyan sokan képzelik.
2.Tintasugaras: a tintapatronok segítségével tintacseppeket juttatnak a papírlapra. Talán ez az egyik legelterjedtebb, ára megfizethető és a minőség is tökéletes. Használható szöveg, kép, fénykép nyomtatáshoz, házi feladatok, prezentációk elkészítéséhez kiváló.
3.Mono lézernyomtató: gyors, minőségi, de fekete-fehér nyomtatáshoz lett feltalálva.
4.Színes lézernyomtató: Maga a kellékei sokszor annyiba kerülnek, mint maga a nyomtató, de már napjainkban a teljes nyomtató ára is megfizethető. Szórólaphoz, levelekhez, névjegykártyákhoz, kiváló.
5.Szilárd tintás nyomtató: Az ára igen magas, de mint azt, ahogy tudjuk a minőségi dolgoknak az áruk is megvan. Ha számít a sebesség, olcsó lapköltség, sokoldalúság, akkor viszont ez a legjobb választás.




Vissza a tartalomhoz