LED nyomtató - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A LED nyomtatók előnyei

Közzétette itt LED nyomtató ·
Tags: lednyomtatólednyomtató
Ez a fajta nyomtatógép elég sok ideje van már a piacon, pontosan a 90-es évek végén indult elhódító útjára. De azért elég sok idő telt el azóta, mire a lézernyomtatók vetélytársaként kezelték őket. A működésük nagyrészt egyezik a lézernyomtatókkal, de az egyik előnye az, hogy a fényhenger megvilágításához nem igényel lézert, hanem egyszerűen apró LED-ek a papír teljes szélességét átfogó sora világítja meg.
A technológia előnye a lézeressel szemben az, hogy kevesebb mozgó, ezáltal kopásnak kitett alkatrészben is láthatóvá válik. És ezáltal a LED nyomtatók előállítása is sokkal olcsóbb. Nagyon szuper ez a kis gépezet, rengeteg jó tulajdonságot foglal magába. A LED-fejek és a fényhenger ráadásul még kis helyet is foglal, emiatt a színes nyomtatóknál egymás mellett nagyon kényelmesen elférnek. Ennek segítségével nagyon könnyen létre lehet hozni a kisméretű nyomtatógépeket. A LED márkájú gépek sokkal gyorsabbak a lézeresnél, de persze ez is a tervezéstől függ.
Lézer nyomtatókkal az a helyzet, hogy sorra meg kell tapogatnia a hengert a rendszer henger, és forgó tükrök segítségével, míg ezt a bonyolult folyamatot a LED nyomtatók kihagyják. A színes nyomtatásnál pedig még bonyolultabb a helyzet, hiszen a lézeres gépezet, minden alapszínnél a papírnak keresztül kell menniük a hengereken.
A LED-es nyomtatóknál viszont egymás mellé vannak helyezve a festékezők, így elég, ha a papír csak egyszer megy végig. Érdekes dolgok ezek, amelyekről jó az, ha informáltak vagyunk.
Felhők
bélyegzők hálózati beszorult nyomtatókazetta nyomtatók plotter kutatás tinta papíráru fax üzleti minőség másolópapír fénymásoló megoldások HP nyomtatótípusok újrahasznosított ricoh nyomató színtartomány Hewlett irodatechnika reklámajándék gyerekeknek elromlott epson probléma lexmark irodaberendezés anyag WorkForce stressz kellék lézeresnyomtató tisztítása szkenner bádognyomtatás kisgép periféria optika tintapatron golyóstoll irodaszer minolta Packard Nyomtatás árazógépek tulajdonságok profi színrendszer minőségipapír szétverés ofszetnyomtatás led felújítás vásárlás monitorszűrő képolvasó tanácsok mátrix lézernyomtató javítószerviz zsebszámológépek lednyomtató sharp másológép hibajelzés hibák otthoni mátrixnyomtató anyagbeszerzés írószer nyomtatóhiba irodai tipográfia hibásnyomtató papíradagolás gyorsfűzők Lanier brother nyomtatójavítás tintapatronok iratrendezés kamera etikettnyomtatók használata konica 3Dnyomtató vágógép vezeték nyomtató tonerkazetta nyomtatópapír Pelikan lézersugaras iratmegsemmisítő egér klippes újrahasznosítás sebesség tintasugaras szkennelő papírelakadás szerviz feliratozógépek billentyűzet officejet fi kellékanyag toll nélküli hőnyomtató hp Pro tintasugarasnyomtató dokumentumkezelés Epson multifunkciós hibamegállapítás lézertonerek helyválasztás 3d Irodatechnika reklámanyag Samsung nyomtatószeriz töltőtoll CMYK teszt nyomtatóbeállítás kellékanyagok és toner festékkazetta Brother Canon rajzgép nyomtatószerviz patron javítás Tintasugaras 3D papír irodaszerek elhelyezése litográfia ipari fénymásolópapír irodafelszerelés fénymásolás lézer mappák mobilnyomtatás nyomtatás duplex nyomtatási beállítás digitális iroda Konica eco canon wi 3Dnyomtatás síknyomtatás
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz