LED nyomtató - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A LED nyomtatók előnyei

Közzétette itt LED nyomtató ·
Tags: lednyomtatólednyomtató
Ez a fajta nyomtatógép elég sok ideje van már a piacon, pontosan a 90-es évek végén indult elhódító útjára. De azért elég sok idő telt el azóta, mire a lézernyomtatók vetélytársaként kezelték őket. A működésük nagyrészt egyezik a lézernyomtatókkal, de az egyik előnye az, hogy a fényhenger megvilágításához nem igényel lézert, hanem egyszerűen apró LED-ek a papír teljes szélességét átfogó sora világítja meg.
A technológia előnye a lézeressel szemben az, hogy kevesebb mozgó, ezáltal kopásnak kitett alkatrészben is láthatóvá válik. És ezáltal a LED nyomtatók előállítása is sokkal olcsóbb. Nagyon szuper ez a kis gépezet, rengeteg jó tulajdonságot foglal magába. A LED-fejek és a fényhenger ráadásul még kis helyet is foglal, emiatt a színes nyomtatóknál egymás mellett nagyon kényelmesen elférnek. Ennek segítségével nagyon könnyen létre lehet hozni a kisméretű nyomtatógépeket. A LED márkájú gépek sokkal gyorsabbak a lézeresnél, de persze ez is a tervezéstől függ.
Lézer nyomtatókkal az a helyzet, hogy sorra meg kell tapogatnia a hengert a rendszer henger, és forgó tükrök segítségével, míg ezt a bonyolult folyamatot a LED nyomtatók kihagyják. A színes nyomtatásnál pedig még bonyolultabb a helyzet, hiszen a lézeres gépezet, minden alapszínnél a papírnak keresztül kell menniük a hengereken.
A LED-es nyomtatóknál viszont egymás mellé vannak helyezve a festékezők, így elég, ha a papír csak egyszer megy végig. Érdekes dolgok ezek, amelyekről jó az, ha informáltak vagyunk.
Felhők
tinta toll monitorszűrő sharp nyomtatás szerviz írószer színrendszer használata sebesség nyomtatójavítás elromlott teszt Konica Irodatechnika bélyegzők Pro mátrix papír lézertonerek tipográfia CMYK patron reklámanyag javítószerviz kellék Samsung lednyomtató iroda minőségipapír stressz beszorult tisztítása profi kutatás otthoni irodai vezeték minőség lézeresnyomtató megoldások mátrixnyomtató multifunkciós nyomtatószeriz árazógépek mobilnyomtatás plotter HP iratmegsemmisítő nyomtatópapír irodaberendezés lézernyomtató billentyűzet 3d probléma Lanier feliratozógépek tanácsok irodatechnika bádognyomtatás anyagbeszerzés nyomtatók nélküli rajzgép lézer ricoh 3Dnyomtatás klippes toner javítás periféria duplex hőnyomtató színtartomány Packard beállítás litográfia minolta fénymásoló síknyomtatás Epson ipari papírelakadás canon tintapatronok WorkForce képolvasó fax hibamegállapítás anyag másolópapír nyomtatószerviz vásárlás epson nyomtatóhiba papíradagolás tintasugarasnyomtató szétverés tintasugaras Nyomtatás konica fi másológép hibajelzés iratrendezés Brother gyerekeknek nyomtató hp golyóstoll 3Dnyomtató reklámajándék újrahasznosított töltőtoll és hibásnyomtató etikettnyomtatók lexmark lézersugaras tulajdonságok eco egér officejet üzleti hálózati hibák festékkazetta felújítás gyorsfűzők újrahasznosítás Hewlett nyomtatókazetta brother digitális szkennelő nyomtatási irodafelszerelés kellékanyagok helyválasztás 3D mappák tintapatron ofszetnyomtatás vágógép Canon nyomtatóbeállítás Pelikan optika irodaszerek tonerkazetta dokumentumkezelés papíráru irodaszer szkenner kellékanyag kamera fénymásolópapír nyomtatótípusok fénymásolás zsebszámológépek elhelyezése nyomató led wi Tintasugaras kisgép
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz