3D nyomtatás - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Az innovatív 3D nyomtató

Közzétette itt 3D nyomtatás ·
Tags: nyomtató3dnyomtatás
Egyre gyakrabban lehet hallani a korszerű 3D nyomtatóról és a sikeréről. Ez egy olyan készülék, amely háromdimenziós tárgyakat alkot, digitálisan megtervezett modellekből.
Amikor nyomtatásra kerül a sor, akkor a gép elemzi ezen modell adatait, majd bizonyos anyagokból egymásra illeszkedő rétegeket készít. 3D nyomtatás
Az így kapott tárgy megegyezik a virtuális modellel. Szinte bármit képes elkészíteni, akármilyen formáról vagy alakról is legyen szó.
Ami az elkészítési időt illeti, ez függ a modelltől. Nyilvánvalóan az egyszerűbb formákat néhány perc alatt előállítja, azonban azzal is számolni kell, hogy akár több órába is beletelik a 3D nyomtatás.
Tehát, minél bonyolultabb a modell, annál több időbe telik a háromdimenziós tárgy kialakítása.
A Copytrio webáruházában ehhez a modern készülékhez is megtalálhatja a szükséges kellékanyagot, nagyon jó áron.
Akinek nincs ideje hosszú időn át járkálni néhány kiegészítőért, annak sokkal jobb opciót jelent a webáruházakban való keresgélés.
Néhány kattintással kiválaszthatja a fekete, fehér, vagy bármilyen más színű 3D nyomtató kellékanyagot, a rendelés pedig néhány napon belül lezajlik.
Egy ilyen kellékanyag nagyon jó hő-, olaj- és kopásálló tulajdonságokkal rendelkezik. Például nagyon jól elkészíthető belőle egy mobiltelefon tok, vagy akár a szerszámok markolata.
Páramentesített vákuumcsomagolás garantálja a termékek biztonságos tárolását és szállítását. A modern technológia folyamatosan újabb és újabb lehetőségeket nyit meg a nyomtatás terén is.Amit a 3D nyomtatókról tudni érdemes

Közzétette itt 3D nyomtatás ·
Tags: 3Dnyomtató3Dnyomtatás
A 3D nyomtató manapság egy nélkülözhetetlen eszköz, amelyet érdemes beszerezni. Ez a fantasztikus nyomtató egy olyan eszköz, ami háromdimenziós tárgyakat képes alkotni digitális modellekből. 
Ahol leginkább használatos az a gyors prototípuskészítés, valamint a hobbi szintű használat, de a technológia fejlődésével az ipari és orvosi alkalmazásra is lehetőség nyílhat. A 3D nyomtató additív gyártási eljárás.
Vékony rétegek lerakásával készít tárgyakat szemben a hagyományos nyomtatással.
A 3D nyomtatás egyike a 21. század forradalmian új technológiáinak, az utóbbi időben rohamosan növekszik az eladott nyomtatók száma és az áruk is egyre alacsonyabb. 
A 3D nyomtatás első példái az 1980-as években bukkantak fel, ekkor nagy és drága gépek készültek, melyek felhasználási lehetőségei korlátozottak voltak. 
A leggyakoribb adatformátum a CAD szoftver és a 3D printer között az STL fájl, mely a térbeli test felületét apró közelítő háromszögekre bontva képes tárolni. 
A színes 3D nyomtatók bemeneteként a VRML formátumot használják. Mivel nemcsak a geometriai formát, hanem a színeket is tartalmazza.
Nyomtatáskor a gép beolvassa a modell adatait és sorban egymásra illeszkedő rétegeket képez folyadékból, porból vagy sík lemezekből, ilyenformán fokozatosan felépíti a modellt a metszetekből. 
Ezeket a rétegeket, melyek alakra és vastagságra megegyeznek a virtuális modell metszeteivel, egymáshoz köti, vagy automatikusan egymáshoz tapadnak. Ennek a módszernek, azaz előnye, hogy majdnem minden formát vagy geometriai testet elő tud állítani.
A nyomtató felbontását a rétegek vastagsága és a réteg síkjában a szokásos dpi-ben vagy mikrométerben adják meg. 
A nyomtató felbontása több alkalmazás esetén elegendő pontosságú felületet hozhat létre, ha azonban ennél pontosabb alakra van szükség, a modellt a felbontásnak megfelelő ráhagyással kell kinyomtatni, majd a felesleges anyagot hagyományos szubtraktív technológiával kell eltávolítani.
Néhány additív gyártási technológia kétféle anyagot használ fel az alkatrészek előállításához. Az első anyag képezi az alkatrészt, míg a másik pedig a nyomtatás alatt egyes részek alátámasztására szolgál csupán. 
A támasztó anyagot az eljárás befejezése után leolvaszthatják vagy leoldhatják oldószerrel vagy vízzel. 
Egy olyan innovációs találmány, amely nagyon sok ember életét képes volt megváltoztatni.
Felhők
klippes reklámanyag rajzgép tintasugarasnyomtató tintapatronok probléma síknyomtatás írószer papír Tintasugaras multifunkciós anyagbeszerzés megoldások papírelakadás etikettnyomtatók minőség irodai nyomtatójavítás Pro billentyűzet fax mappák festékkazetta nyomtatószeriz iratrendezés Nyomtatás feliratozógépek irodatechnika színrendszer helyválasztás led plotter nyomtató monitorszűrő fénymásolás toner periféria sharp kisgép Lanier CMYK papíradagolás 3Dnyomtatás brother Epson nyomtatószerviz nyomtatókazetta ricoh gyorsfűzők kellékanyagok kamera nyomtatótípusok vásárlás HP irodafelszerelés lednyomtató Samsung anyag duplex színtartomány dokumentumkezelés papíráru otthoni használata kellék nyomtatási lexmark felújítás hp lézer profi 3D képolvasó stressz zsebszámológépek és Hewlett teszt javítószerviz Brother szkennelő litográfia Irodatechnika tonerkazetta kellékanyag javítás lézernyomtató ofszetnyomtatás tinta vágógép tulajdonságok hőnyomtató Canon elromlott reklámajándék golyóstoll wi újrahasznosított nyomtatóbeállítás toll ipari szétverés minolta beállítás üzleti fénymásolópapír mátrix mobilnyomtatás Pelikan epson nyomtatópapír officejet WorkForce egér hálózati Konica nyomtatóhiba töltőtoll elhelyezése kutatás bádognyomtatás eco nyomató nélküli lézertonerek irodaberendezés hibásnyomtató fi hibák Packard vezeték szkenner tintapatron tintasugaras sebesség hibajelzés iroda irodaszerek digitális lézersugaras bélyegzők másológép minőségipapír másolópapír hibamegállapítás nyomtatás 3d fénymásoló canon szerviz nyomtatók tanácsok gyerekeknek irodaszer tipográfia újrahasznosítás tisztítása optika patron árazógépek iratmegsemmisítő mátrixnyomtató 3Dnyomtató lézeresnyomtató konica beszorult
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz